• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gastroenteroloji - Sindirim Sistemi Hastalıkları Ülsere mide yarasına ağrısı-aside çözüm

lawyersss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2009
156
4
96
Balıkesir
Öncelikle herkese merhaba,ben siteyi çok uzun zamandır takip ediyordum ve bir çok bilgilerinizden tecrübelerinizden açtığınız forumları okuyarak yararlandım.En sonunda ben de üye oldum:)

Ben sizlerden okadar faydalandımki,karşılığında küçükte olsa benim de sizlere bi faydam dokunsun istedim.Ben avukatım,tahmin edersinizki üniversite yıllarında o kalın kitaplar,vizelerle uğraşabilmek çalışabilmek için geceleri uyanık kalabilme adına cola,kahve gibi içeceklerinin içine aspirin vermidon atardım.ve günde en az 5 kupa koyu şekersiz sütsüz kahve içerdim.tabi bu kötü ve bilinçsizce yapılan deneyimler bana daha sonradan miğde ülseri olarak geri döndü:(üniversite son sınıfta artık bulantı,kusma,miğde asitleri,diş fırçalamaktan nefret etmek(malum miğde bulandırıyordu),kabızlık.. vs..her belirti ile doktora gittim.ve miğde ülseri olduğumu 6 sene önce öğrendim.ve 6 yıl boyunca ankaradaki bir sürü özel hastane,doktor vs..gittim.Hep dedikleri ömüt boyu ilaç ve ömür boyu diyet dediler.ama ilaçlara mahkum olmak beni sinir ediyordu,yinede her sabah o ilaçları içiyordum.

Fakat yaklaşık 10-11 aydır ilaç kullanmıyorum,artık cola bile içebiliyorum:)kızartma yiyebiliyorum.Bu bir mucive,gerçekten çekenler bilir.Gelelim formüle:çam ağaçlarını bilirsiniz,bu çam ağaçlarının üzerinde reçineler olur,çam sakızı,biz buna sorguç diyoruz.işte bu çam ağaçlarındaki sorguç ile hakiki dağ balını karıştırıyorsunuz.Ve bir macun yapıyorsunuz.ve her gün aç karnına bi tatlı kaşığı yiyorsunuz.ama süre zarfında asla miğde ilacı içmiyorsunuz.2-3 hafta sonra zaten farkı anlayacksınız.1,5 ay düzenli her gün kullanın ve sonra bırakın.1-2 ay kullanmayın ,sonra tekrar bu macundan yapın.

Ben çok çektim,ve inanın tek bir gün ilaç almadan yaşayamıyordum,hala çekmecemde koli ile ilaç var,yıllık alıyordum ilaçları..ama artık kullanmadığım için öyle duruyorlar.umarım siz de faydasını görürsünüz..

Son düzenleme:
umarım iyi gelir,benim tüm sülalemde mide rahatsızlığı vardı,aralıkla dayılarım kuzenlerim hepimiz bu kürü yaptık..ve şuanda bi sorunumuz yok.inşallah eşinize de iyi gelir..

ben de yıllardır mide rahatsızlığı çekiyorum..
bu kürü denemk istiyorum ama hakiki dağbalını nerden bulcaz?
marketlerdeki ballarla olur mu?:bbo:

valla ben mersinliyim aslen,bana da ailem ankaraya gelirken getirmişti bu sorguç ile dağ balını.Yani bana tarifi veren kişi de hakiki dağ balı dedi.oyüzden mersin yaylasından getirti ailem.marketi önermem..ama tabi siz bilirsiniz.

bi de arkadaşlar unuttum söylemeyi,cam kavanozda muhafaza edeceksiniz bu kürü ve metal kaşıkla değil de tahta kaşıkla kürü yapın,karıştırın.

canım çok sağol paylaştığın için...sorguç denen şeyi aktardan bulan varmı? nerden alabilirizki......bir de miktarı nasıl olcak?nekadar bal ne kadar sakız?sakızı ezipmi koyucaz?

Öncelikle herkese merhaba,ben siteyi çok uzun zamandır takip ediyordum ve bir çok bilgilerinizden tecrübelerinizden açtığınız forumları okuyarak yararlandım.En sonunda ben de üye oldum:)

Ben sizlerden okadar faydalandımki,karşılığında küçükte olsa benim de sizlere bi faydam dokunsun istedim.Ben avukatım,tahmin edersinizki üniversite yıllarında o kalın kitaplar,vizelerle uğraşabilmek çalışabilmek için geceleri uyanık kalabilme adına cola,kahve gibi içeceklerinin içine aspirin vermidon atardım.ve günde en az 5 kupa koyu şekersiz sütsüz kahve içerdim.tabi bu kötü ve bilinçsizce yapılan deneyimler bana daha sonradan miğde ülseri olarak geri döndü:KK43:üniversite son sınıfta artık bulantı,kusma,miğde asitleri,diş fırçalamaktan nefret etmek(malum miğde bulandırıyordu),kabızlık.. vs..her belirti ile doktora gittim.ve miğde ülseri olduğumu 6 sene önce öğrendim.ve 6 yıl boyunca ankaradaki bir sürü özel hastane,doktor vs..gittim.Hep dedikleri ömüt boyu ilaç ve ömür boyu diyet dediler.ama ilaçlara mahkum olmak beni sinir ediyordu,yinede her sabah o ilaçları içiyordum.

Fakat yaklaşık 10-11 aydır ilaç kullanmıyorum,artık cola bile içebiliyorum:)kızartma yiyebiliyorum.Bu bir mucive,gerçekten çekenler bilir.Gelelim formüle:çam ağaçlarını bilirsiniz,bu çam ağaçlarının üzerinde reçineler olur,çam sakızı,biz buna sorguç diyoruz.işte bu çam ağaçlarındaki sorguç ile hakiki dağ balını karıştırıyorsunuz.Ve bir macun yapıyorsunuz.ve her gün aç karnına bi tatlı kaşığı yiyorsunuz.ama süre zarfında asla miğde ilacı içmiyorsunuz.2-3 hafta sonra zaten farkı anlayacksınız.1,5 ay düzenli her gün kullanın ve sonra bırakın.1-2 ay kullanmayın ,sonra tekrar bu macundan yapın.

Ben çok çektim,ve inanın tek bir gün ilaç almadan yaşayamıyordum,hala çekmecemde koli ile ilaç var,yıllık alıyordum ilaçları..ama artık kullanmadığım için öyle duruyorlar.umarım siz de faydasını görürsünüz..

Ben sizlerden okadar faydalandımki,karşılığında küçükte olsa benim de sizlere bi faydam dokunsun istedim.Ben avukatım,tahmin edersinizki üniversite yıllarında o kalın kitaplar,vizelerle uğraşabilmek çalışabilmek için geceleri uyanık kalabilme adına cola,kahve gibi içeceklerinin içine aspirin vermidon atardım.ve günde en az 5 kupa koyu şekersiz sütsüz kahve içerdim.tabi bu kötü ve bilinçsizce yapılan deneyimler bana daha sonradan miğde ülseri olarak geri döndü:KK43:üniversite son sınıfta artık bulantı,kusma,miğde asitleri,diş fırçalamaktan nefret etmek(malum miğde bulandırıyordu),kabızlık.. vs..her belirti ile doktora gittim.ve miğde ülseri olduğumu 6 sene önce öğrendim.ve 6 yıl boyunca ankaradaki bir sürü özel hastane,doktor vs..gittim.Hep dedikleri ömüt boyu ilaç ve ömür boyu diyet dediler.ama ilaçlara mahkum olmak beni sinir ediyordu,yinede her sabah o ilaçları içiyordum.

Merhaba şuanda mideniz nasıl iyimisiniz aynı problem bendede var yazmış oldugunuz karışıma bugun bailadım umarım faydası olur 🙏

Kizlar herkese geçmiş olsun merhabalar ben de mideden çok çekiyorum helede bu aralar çok kötüyüm faydasini gören oldu mu bana artik ilacta fayda görmüyorum

Kizlar herkese geçmiş olsun merhabalar ben de mideden çok çekiyorum helede bu aralar çok kötüyüm faydasini gören oldu mu bana artik ilacta fayda görmüyorum

Back