- 23 Ocak 2024
- 572
- 113
- 32
- Konu Sahibi minikbaykus
Arkadaşlar bir yakınım endoskopi oldu doktor ülser dedi dedi ama . Sonuç on beş günde çıkar demiş . Böyle bir durum llabilir mi. Yoksa üzmemek için mi öyle dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Helikobakter ne oluyor. İlaç vs bişey vermemiş sonuçlar çıkınca gel demiş. Size de mi öyle olmuştuSonuç hemen çıkmıyor eşimden de alındı helikobakter var mı ona bakacaktır
Eşinizin şikayetleri neydiSonuç hemen çıkmıyor eşimden de alındı helikobakter var mı ona bakacaktır
Ağrı yanma kilo kaybı fazla yemek yiyememe benim eşimin ülserinin sebebi safraydı safrasına taş olduğu için safrasının sıvısı midesine akıyordu ve dört tane yara yaptı doktor safrayı aldırmazsanız yaralar geçmez dedi bi çok doktora gittik aynı şeyi söyledi safrayı aldırdı şimdi şikayetler azaldı ama hala var tekrar doktora gidip endoskopi yaptırcaz ankaradaysanız Meral sözeni öneririmEşinizin şikayetleri neydi
Helikobakter bakteri oluyor antibiyotik veriyolar eşimde yok ilk başlarda vardı antibiyotikle geçti yıllardır bu hastalıktan muzdaripHelikobakter ne oluyor. İlaç vs bişey vermemiş sonuçlar çıkınca gel demiş. Size de mi öyle olmuştu
Çok teşekkür ederim bilgileriniz için. Ülser var deyip Endoskopi sonucunuz 15 güne çıkar deyince panik yaptım. Acaba patoloji ye parça mi gitti diyeAğrı yanma kilo kaybı fazla yemek yiyememe benim eşimin ülserinin sebebi safraydı safrasına taş olduğu için safrasının sıvısı midesine akıyordu ve dört tane yara yaptı doktor safrayı aldırmazsanız yaralar geçmez dedi bi çok doktora gittik aynı şeyi söyledi safrayı aldırdı şimdi şikayetler azaldı ama hala var tekrar doktora gidip endoskopi yaptırcaz ankaradaysanız Meral sözeni öneririm
Panik yapacağınız bi durum yok patolojiye gidiyor evet bakteri var mı safra akıyor mu vs onlar belli olurÇok teşekkür ederim bilgileriniz için. Ülser var deyip Endoskopi sonucunuz 15 güne çıkar deyince panik yaptım. Acaba patoloji ye parça mi gitti diye
Çok teşekkür ederim rabbim şifa versin inşallahPanik yapacağınız bi durum yok patolojiye gidiyor evet bakteri var mı safra akıyor mu vs onlar belli olur