Benim sol kolumda ulnar sinir sıkışması teşhisi 2 yıl önce konuldu.Hafif derecede olduğu söylendi ama fizik tedavi B12 vitamini ve iğneler işe yaramayınca mart-2012 de ameliyat oldum. Ama ameliyatta sadece kolay yol seçilerek sinirin rahatlaması sağlandığından (Tanıdık diyerek ortopedi doktoruna ameliyatı yaptırma hatasınında da bulunduk maalesef.Mutlaka beyin cerrahına ameliyat olunmalı....) ve sonrasında sinir dirsek kemiğime her harekette takıldığından 20 ekim 2012 de ikinci ameliyatımı olmak zorunda kaldım. Bu ameliyatta sinirin yeri değiştirildi.Yaklaşık bir saat sürdü.İlk haftalar sorun yoktu ama sonra hem şiddetli ağrılarım başladı hem de avucumun yarısı da uyuştu, ne parmaklarımı ne de avucumu hala hissetmiyorum.Ağrılar için de sürekli ağrı kesici içiyorum.Haftaya tekrar EMG çekilecek. Ben sizin yerinizde olsam eğer çok ağrı yapmıyorsa ameliyat olmam.Zaten ulnar sinir sıkışması ameliyatlarının başarı oranının az olduğu söyleniyor.Eğer merak ettiğiniz bir şey olursa, sorun cevaplarım.Geçmiş olsun...