Susmak en iyisi matım insanlar yanlış algılıyorlar tamam ama neden asıyorlar neden karıştırdılar sanırım ama burası iç Anadolu güneydoğu değil kimse kusura bakmasın...xaysex o bayraklarını alican asenam neyse...haketmisler
Gecen gun bir programda izlemistim..yazıklar olsun be!zaten hep böyle ırkçı zihniyetçiler yüzünden bölünmeler oluyor....sırf ırkından dolayı dövülür mü insan?yazık....gerçekten çok yazık....
bunu yapanların terörden ne farkı var?
yapılan yorumlarda da kınama olmaması daha da enteresan!!!
türkü olsun kürdü olsn hiiç farketmez,terörün her türlüsüne lanet olsn....
bu yorumumdan dolayı eminim eleştiren olacaktır...çünkü insanoğlu inanmak istediği gibi inanıyor... insanlar objektif bir şekilde neden bu soruyu sormaz kendine: terörü kim doğurdu,kaynağı neydi,neden bu ideoloji ortaya çıktı?...bu dediğim her türlü terör örgütü için geçerli....Gecen gun bir programda izlemistim..
İsmini unuttugum bir kadin " su ulkede en buyuk teroru ulkuculer yapiyor" demisti...
Asiri katiliyorum size..bu yorumumdan dolayı eminim eleştiren olacaktır...çünkü insanoğlu inanmak istediği gibi inanıyor... insanlar objektif bir şekilde neden bu soruyu sormaz kendine: terörü kim doğurdu,kaynağı neydi,neden bu ideoloji ortaya çıktı?...bu dediğim her türlü terör örgütü için geçerli....
ülkücüler de= ırkçılık.kürtlerden de türklerden de ırkçılık yapan var ve bunlar yüzünden bölünmeler oluyor...ve ülkenin hali....bunu kimse inkar edemez....ırkçılığın her türlüsü milletleri böler....neden kimse bunu anlamıyor...
"Daha neler neler soylenecek var da, iste..." bu satırınız her şeyi çok güzel anlatıyor zaten...emin olun...aynı düşüncedeyz...Asiri katiliyorum size..
Cok cok usturuplu yazmissiniz hatta..
Daha neler neler soylenecek var da, iste...
İnsanoglu her zaman aynayi karsiya tutar, bir gun olsun kendine cevirmez.
Bende şu topraklarda en büyük terörü PKK ve AKP yapıyor diyorum da kimse ben söyledim diye fikrini değiştirmiyorGecen gun bir programda izlemistim..
İsmini unuttugum bir kadin " su ulkede en buyuk teroru ulkuculer yapiyor" demisti...
Siz soylediniz diye sizin gibi dusunmeyenler fikrini degistirecek degil ki..Bende şu topraklarda en büyük terörü PKK ve AKP yapıyor diyorum da kimse ben söyledim diye fikrini değiştirmiyor
Kadınınkide o hesap işte
faşizm zeka geriliğidir
Evet zaten aynı cümleyi kuruyoruzSiz soylediniz diye sizin gibi dusunmeyenler fikrini degistirecek degil ki..
O kadin soyledi diye de, onun gibi dusunmeyenler fikirlerini degistirecek de degil..
Herkes hesabini kitabini kendi yapacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?