Ülkücülerin esmer ve Kürt diye dövdüğü genç MHP'li çıktı

yazıklar olsun be!zaten hep böyle ırkçı zihniyetçiler yüzünden bölünmeler oluyor....sırf ırkından dolayı dövülür mü insan?yazık....gerçekten çok yazık....
bunu yapanların terörden ne farkı var?
yapılan yorumlarda da kınama olmaması daha da enteresan!!!
türkü olsun kürdü olsn hiiç farketmez,terörün her türlüsüne lanet olsn....

yazıklar olsun be!zaten hep böyle ırkçı zihniyetçiler yüzünden bölünmeler oluyor....sırf ırkından dolayı dövülür mü insan?yazık....gerçekten çok yazık....
bunu yapanların terörden ne farkı var?
yapılan yorumlarda da kınama olmaması daha da enteresan!!!
türkü olsun kürdü olsn hiiç farketmez,terörün her türlüsüne lanet olsn....
Gecen gun bir programda izlemistim..
İsmini unuttugum bir kadin " su ulkede en buyuk teroru ulkuculer yapiyor" demisti...

İsmini unuttugum bir kadin " su ulkede en buyuk teroru ulkuculer yapiyor" demisti...
bu yorumumdan dolayı eminim eleştiren olacaktır...çünkü insanoğlu inanmak istediği gibi inanıyor... insanlar objektif bir şekilde neden bu soruyu sormaz kendine: terörü kim doğurdu,kaynağı neydi,neden bu ideoloji ortaya çıktı?...bu dediğim her türlü terör örgütü için geçerli....
ülkücüler de= ırkçılık.kürtlerden de türklerden de ırkçılık yapan var ve bunlar yüzünden bölünmeler oluyor...ve ülkenin hali....bunu kimse inkar edemez....ırkçılığın her türlüsü milletleri böler....neden kimse bunu anlamıyor...

bu yorumumdan dolayı eminim eleştiren olacaktır...çünkü insanoğlu inanmak istediği gibi inanıyor... insanlar objektif bir şekilde neden bu soruyu sormaz kendine: terörü kim doğurdu,kaynağı neydi,neden bu ideoloji ortaya çıktı?...bu dediğim her türlü terör örgütü için geçerli....
ülkücüler de= ırkçılık.kürtlerden de türklerden de ırkçılık yapan var ve bunlar yüzünden bölünmeler oluyor...ve ülkenin hali....bunu kimse inkar edemez....ırkçılığın her türlüsü milletleri böler....neden kimse bunu anlamıyor...
Asiri katiliyorum size..
Cok cok usturuplu yazmissiniz hatta..
Daha neler neler soylenecek var da, iste...
İnsanoglu her zaman aynayi karsiya tutar, bir gun olsun kendine cevirmez.

Asiri katiliyorum size..
Cok cok usturuplu yazmissiniz hatta..
Daha neler neler soylenecek var da, iste...
İnsanoglu her zaman aynayi karsiya tutar, bir gun olsun kendine cevirmez.
"Daha neler neler soylenecek var da, iste..." bu satırınız her şeyi çok güzel anlatıyor zaten...emin olun...aynı düşüncedeyz...

Son düzenleme:
Bende şu topraklarda en büyük terörü PKK ve AKP yapıyor diyorum da kimse ben söyledim diye fikrini değiştirmiyor:KK51:
Kadınınkide o hesap işte:KK14:

[Q"parkon, post: 42529127, member: 148111"]Bende şu topraklarda en büyük terörü PKK ve AKP yapıyor diyorum da kimse ben söyledim diye fikrini değiştirmiyor:KK51:
Kadınınkide o hesap işte:KK14:[/QUOTE]

Ayni fikirdeyim :KK66:

404 Not Found
:57: :57:
Bende esmerim baya baya karayim hemde ve bugun sehrimdeki yuruyuse katildim.
İyi bari dayak yemedim cok sukur :110:
Salaklar yaa harbiden baska soz bulamiyorum..
İnsan ancak bu kadar gerizekali olabilir.. :110:

Bende şu topraklarda en büyük terörü PKK ve AKP yapıyor diyorum da kimse ben söyledim diye fikrini değiştirmiyor:KK51:
Kadınınkide o hesap işte:KK14:
Siz soylediniz diye sizin gibi dusunmeyenler fikrini degistirecek degil ki..
O kadin soyledi diye de, onun gibi dusunmeyenler fikirlerini degistirecek de degil..
Herkes hesabini kitabini kendi yapacak.

Siz soylediniz diye sizin gibi dusunmeyenler fikrini degistirecek degil ki..
O kadin soyledi diye de, onun gibi dusunmeyenler fikirlerini degistirecek de degil..
Herkes hesabini kitabini kendi yapacak.
Evet zaten aynı cümleyi kuruyoruz :KK51:

işte bu noktada birleşmemiz gerekiyor

konvoylara katılan arkadaşlarım uyanık olun aranıza sızan şeref yoksunları olacak ve türkü kürde kürdü türke kışkırtacak işte o noktada uyanık olmak zorundasınız

tam şu an şu dakika yapmak istedikleri bu
hdp binasını yakıp yıkmak ayrı ( doğrumu düşünüyorum bilmiyorum çok iyi yapıyorlar hadlerini bilecekler )

sokaktaki vatandaşa saldırmk ayrı yapmayın etmeyin

hey bahçeli hala sana oy verenleri - partine oy verenleri kışkırtacağına insanları birbirine düşüreceğine
bir olma birlik olma çağrısı yap
yada o koltuğu terket

kürt türk laz çerkeş arap hepimiz kardeşiz
bir olmayı-biz olmayı Türkiye olmayı çok iyi biliriz
boşuna uğraşmayın
kimse hiç kimse kanmayacak bölemeyeceksiniz

yeri gelir birbirimizi yeriz ancak gün gelir öyle bir birleşirizki
kaçaçak delik ararsınız
boşuna maskaralık yapmasın hiç kimse
bu millet yemez
yedirir !!!!

Back