Ülker’inki reklamın iyisi mi kötüsü mü?

Subliminal mesaj veriyor o da kanimca Evet o isareti bir cok amerikan sanatci aktris sarkici turkucu onlar da yapiyor. Isaretin adi 666...
Bana sanki beden dilinde açıklık , karşısındakilere bakın ben açığım, doğruyum mesajı vermeye çalışıyor o işaret gibi geldi ama bilemiyorum tabii. Bu şarkıyı tersten dinleme çok urkuttu beni. İnsanlar neden böyle şeyler yapıyor , çok korkutucu

Ohooo neler dönüyor bu dünya da bir bilsen...

Beynimiz sandigimizdan cok daha karmasik calisir.. Ozellikle cocuklar a kucuklukten s..kse duskunluk olsun diye cizgi filmlerde gozun goremeyecegi kadar kucuk ve 25. kare teknigiyle uygulanan bir cok +18 cisimler yerlestiriliyor. Goz gormuyor fakat beyin algiliyor. Bu da oyle birsey iste.

Usenmiyorlar mı hayret. Bana milyonlar verseler anca düşünürüm bunları, çok kafa agritici şeyler.

Sen bunu mu anladin?
Fetönün kücuk kardese yani tayyibe suikast duzenlenmesi gosteriliyor reklam da.
Tamam aynı şeyden bahsediyoruz. Suikast yapacağını bu kadar ayan beyan belli eder mi diyorum ben de. Marmariste de yapmaya kalkmıştı zaten ama başarısız olmuştu. Yapacak adam sessiz sessiz ilerlemez mı?

Tamam aynı şeyden bahsediyoruz. Suikast yapacağını bu kadar ayan beyan belli eder mi diyorum ben de. Marmariste de yapmaya kalkmıştı zaten ama başarısız olmuştu. Yapacak adam sessiz sessiz ilerlemez mı?
Ama oyle mesaj veriyorlar once. Bunu butun israil yandaslari mesaj vererek yapiyor. Mesela Soma maden faciasini subliminal mesaj olarak Katy Perrynin Dark Horse klibinde ifsasi var internette.

Ama oyle mesaj veriyorlar once. Bunu butun israil yandaslari mesaj vererek yapiyor. Mesela Soma maden faciasini subliminal mesaj olarak Katy Perrynin Dark Horse klibinde ifsasi var internette.
Yarın inceleyeceğim klibi merak ettim. Her şeyin altımda subliminal mesaj arar olduk. Darbe girişiminden sonra bir kaç foto ve video incelendiğinde yine bir şeyler olacak denilmişti. Özellikle 14 eylül tarihine dikkat çekilmişti hatırlıyorum ama hepsi fos çıktı.

Tutturabilene.. Allaha emanet ol.

Sen bunu mu anladin?
Fetönün kücuk kardese yani tayyibe suikast duzenlenmesi gosteriliyor reklam da.

Benim aklıma Işid gelmişti direkt
Ne bileyim patlama falan deyince
Bir de onlar kimseye fark ettirmeden İstanbulda metroda silahla gezerken falan videolarını yayınladılar ya kendilerinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…