- 12 Ocak 2015
- 6.013
- 10.920
- 198
Markadan çok reklam konuşuluyor tabi buda başka bir ayrıntı
Hangi ajans yaptı kim düşündü acaba ilginçmiş
İlk yorumunda bunu belirtmiştim
evet bir çocuk gözüylede bir istihbaratçı gözüylede yaratıcı yeni ilgi çekici bir düşünce
İntikam mezar vs onu bilemeyeğim sübniminal mesaja gelince nede yokki yayın yapan haber kanallarında dikkat ederseniz o kadar varki
Benim tavsiyem ülker reklamında aranan sübniminal mesaj hassasiyeti her alanda göstermek algıları açmak
Hangi ajans yaptı kim düşündü acaba ilginçmiş
İlk yorumunda bunu belirtmiştim
Ben bir reklamı değerlendiriyorumYaratıcı mı gerçekten. Evet yaratıcı ama ne taraftan bakacağına bağlı. Verdiği mesaj birileri için yaratıcı olabilir.
Mesela dün videoda o yeşil renkle yuvarlak içine aldıkları detaya baktım ne acaba diye sonra şarj etti, mezarlık olduğu. Yani bence de bi sübliminal mesaj var, birileri intikam alacak diyor yani. Ama kim acaba???
evet bir çocuk gözüylede bir istihbaratçı gözüylede yaratıcı yeni ilgi çekici bir düşünce
İntikam mezar vs onu bilemeyeğim sübniminal mesaja gelince nede yokki yayın yapan haber kanallarında dikkat ederseniz o kadar varki
Benim tavsiyem ülker reklamında aranan sübniminal mesaj hassasiyeti her alanda göstermek algıları açmak