- 7 Kasım 2014
- 6.909
- 10.598
Ülkemizin selamete kavuşması ve depremden etkilenen insanlarımızın feraha çıkması için hep birlikte 313 Ayetel Kürsi okuyalım arkadaşlar...
Okuyacaklarımız
313 Ayetel Kürsi
1001 Yunus Duası
1001 Estağfurullah
41 Fatiha
Depremler sonucu oluşan enkaz altında kalan binlerce vatandaşımız için kurtarma çalışmaları yanında Allah'a (cc) sığınmamız da gerekir. Enkazda kurtarılmaya bekleyen yüzlerce kişi için Yunus Peygamberin (as) duasının 1001 kez okunması tavsiye edilir. Sonrasında 1001 istiğfar edilir "Estağfurullah" ve 41 Fatiha-ı Şerif suresi okunur.
Yunus Peygamber’in (as) duası:
Okunuşu: Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn.
Türkçe anlamı: Seni her türlü noksanlıktan tenzih ederim. Şüphesiz ben kendine zulmedenlerden oldum.
Her şeyin yaratıcısı, toprağa sakinlik, havaya yumuşaklık ver... Enkaza kolay ulaşım, altında kalanlara kuvvet, üsttekilere ise cesaret ver... Birlik ve beraberlikle, ülkemize, milletimize kolaylıkla aşmak için güç ver...
"Her şey senin elindedir"
Katından görünür, görünmez yardımlar ve yardımcılar gönder. Mülk senindir
Her şey senin elindedir. Bizlere selamet ve kurtuluş ver... Senin gücün her şeye yeter
Lna16
penyez83
Tiniminimavihanim etiket yapar mısın?
Okuyacaklarımız
313 Ayetel Kürsi
1001 Yunus Duası
1001 Estağfurullah
41 Fatiha
Depremler sonucu oluşan enkaz altında kalan binlerce vatandaşımız için kurtarma çalışmaları yanında Allah'a (cc) sığınmamız da gerekir. Enkazda kurtarılmaya bekleyen yüzlerce kişi için Yunus Peygamberin (as) duasının 1001 kez okunması tavsiye edilir. Sonrasında 1001 istiğfar edilir "Estağfurullah" ve 41 Fatiha-ı Şerif suresi okunur.
Yunus Peygamber’in (as) duası:
Okunuşu: Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn.
Türkçe anlamı: Seni her türlü noksanlıktan tenzih ederim. Şüphesiz ben kendine zulmedenlerden oldum.
Her şeyin yaratıcısı, toprağa sakinlik, havaya yumuşaklık ver... Enkaza kolay ulaşım, altında kalanlara kuvvet, üsttekilere ise cesaret ver... Birlik ve beraberlikle, ülkemize, milletimize kolaylıkla aşmak için güç ver...
"Her şey senin elindedir"
Katından görünür, görünmez yardımlar ve yardımcılar gönder. Mülk senindir
Her şey senin elindedir. Bizlere selamet ve kurtuluş ver... Senin gücün her şeye yeter
Lna16
penyez83
Tiniminimavihanim etiket yapar mısın?
Son düzenleme: