- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Yok canım estağfurullah dünya iyiye gitmiyor kafamı kalırAyy canım abla dedım ben baska okudum ısımler yakın olunca kusura bakma evvam.. Kafa bi milyon.. Valla hepımız aynı durumdayız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım estağfurullah dünya iyiye gitmiyor kafamı kalırAyy canım abla dedım ben baska okudum ısımler yakın olunca kusura bakma evvam.. Kafa bi milyon.. Valla hepımız aynı durumdayız
Ben okuyunca kalan 189du zaten1 tane aldım kalan 189
Okuyayım 1 tane canım. Allah sonumuzu hayır eylesin
Kalan 189
Sonradan duzeltmissiniz siz sadece bir tane aldım yazmışsınız o yüzden dikkate almadım direk kendim üstte ki yazıya göre gittim keşke en baştan yazaydiniz yeni duzeltmissiniz her neyse önemli olan niyet nasıl olsa büyütmeye gerek yokBen okuyunca kalan 189du zaten
Canım benim son 5 i düştün mü?KALAN 128 FETIH SURESİ
Bie arkadasımız profil de Allahu Ekber dagıtıyordu galiba emın olamadım ama madammor du herhalde canımMorrmeneksee canım ben bugün hasta oldum ama tespih çekiliyorsa yada başka bir dua varsa okuduğumuz katılırım
Sen duşmussun zaten balımCanım benim son 5 i düştün mü?
Sayı artmış da ondan sordum.Bie arkadasımız profil de Allahu Ekber dagıtıyordu galiba emın olamadım ama madammor du herhalde canım
Sen duşmussun zaten balım
Aa evet cok afedersiniz cidden kafam hıc yerınde degılSayı artmış da ondan sordum.
Okuruz inşallah canım Rabbim gökten indirsin rahmetiniAa evet cok afedersiniz cidden kafam hıc yerınde degıl
KALAN 116 FETIH SURESİ HA GAYRET BİTECEK KIZLAR YARIN CUMA INSALLAH EZAN VE SELA ARASINDA DA OKURUZ
1 tane okudum Kalan 1141 tane okudum
Kalan 115