- 24 Ocak 2021
- 10.677
- 23.920
-
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Bende bir tane aldımKızlar lütfen hep beraber fetıh suresı okuyarak yasanan bu musibetlerin basımızdan bır an once defi için okuyalım.
Zalimin zulmü varsa mazlumun da Allah'ı var duamız var
Dağıtalım okuyabildigimiz kadar okuyalım destek rica ediyorum
HEDEF 300
Abdest almanız daha iyi olur ,Ben bunun etiketini görmemişimabdestsiz olarak Türkçesini okusak olur mu Ya da Türkçe meailini?
Türkçe mealini bilmiyorum ama abdestsiz okunmaz Kurandan bir süre cunkuBen bunun etiketini görmemişimabdestsiz olarak Türkçesini okusak olur mu Ya da Türkçe meailini?
Yok canım abdestli olması lazımBen bunun etiketini görmemişimabdestsiz olarak Türkçesini okusak olur mu Ya da Türkçe meailini?
Türkçe mealini bilmiyorum ama abdestsiz okunmaz Kurandan bir süre cunku
yok, kuran biliyorum çok şükür ama işteyim. abdest almam mümkün değil. akşama da annemler gelecek. şimdi internetten açıp Türkçe okunuşunu okusam olur mu anlamında sordum.Yok canım abdestli olması lazım
Meal derkenanlamını mı turkçe okunus seklınde mi kastettin anlamadım ama
Evde yasin kitabı varsa orda var fetıh suresını aç türkçe olarak okuyabilirsin kuran bilmiyorsan
Olur cnm da abdestli olsan daha ıyı oluryok, kuran biliyorum çok şükür ama işteyim. abdest almam mümkün değil. akşama da annemler gelecek. şimdi internetten açıp Türkçe okunuşunu okusam olur mu anlamında sordum.
iş yerinde tuvaletler o kadar pis ki aldığım abdest kabul olmazOlur cnm da abdestli olsan daha ıyı olur
iş yerinde tuvaletler o kadar pis ki aldığım abdest kabul olmazbi de şimdi kayarım filan yerler ıslaksa, hiç riske atmadan Türkçe anlamını okuyayım ben. 1 tane aldım Türkçe kabul ederseniz.
iş yerinde tuvaletler o kadar pis ki aldığım abdest kabul olmazbi de şimdi kayarım filan yerler ıslaksa, hiç riske atmadan Türkçe anlamını okuyayım ben. 1 tane aldım Türkçe kabul ederseniz.
böyle okunamaz mı internetten?Eki Görüntüle 2894442
KALAN 56 OLUYORMorrmeneksee son sayı kaç canm 1 tane düşersin
Evet canım şükür bu sefer dağıtıldıKALAN 56 OLUYOR
SAĞOL CANIM SEN İYİ DAĞITTIN MASALLAH