• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ülke Halkı Sevişsin Diye Kamu Spotu Yayınladılar

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.451
898
Ülke Halkı Sevişsin Diye Kamu Spotu Yayınladılar
Doğum oranı son yılların en düşük seviyesine inen Danimarka'da Sağlık Bakanlığı, insanları sevişmeye teşvik edecek bir kamu spotu yayınladı.
Danimarka'da doğum oranının çok az olması ve son yılların en düşük seviyesine inmesiyle Sağlık Bakanlığı kampanyaları hız kazandı.

ÇİFTLEŞMEYİ ARTTIRMAK İÇİN KAMU SPOTU YAYINLADILAR

Son destekleyici ve "şevk edici" kampanya kapsamında bir de "kamu spotu" yayınlandı. Kamu spotunun sloganı da "Annen için yap" olarak belirlendi.

http://m.haberler.com/ulke-halki-ciftlessin-diye-erotik-kamu-spotu-7742600-haberi/

Türkiye'deki kadınlar gibi korunarak hamile kaldıklarını mı düşünüyorlar acaba sevişin diye spot kurmuşlar. İnsanlar zaten sevişiyordur da slogan yanlış olmuş :KK14:

Türkiye'deki kadınlar gibi korunarak hamile kaldıklarını mı düşünüyorlar acaba sevişin diye spot kurmuşlar. İnsanlar zaten sevişiyordur da slogan yanlış olmuş :KK14:
kız korunmakmı lazım? ben de diyorum bişeyi yanlış yapıyorum ama neyi :D

Aaa bilmiyor musun sen korunarak hamile kalıyor bizim hatunlar bdvyi aç oku her sayfa korunduğu halde hamile kalan nasıl olduğunu anlamayan kadınlarla dolu :KK70:
yahı baştan söylesene ne uğraştırıyosun beni, bundan sonra bende öyle yapayım :D

Kamu spotunun sloganı da "Annen için yap" olarak belirlendi.
Dan erkeklerine kaynana sevdirmek için yapılan algı operasyonu bence bu.

"Aşkım hadi anan için bir sevişiverelim"
"Sen hayırdır benim anama laf ederdin devamlı?"

Aaa bilmiyor musun sen korunarak hamile kalıyor bizim hatunlar bdvyi aç oku her sayfa korunduğu halde hamile kalan nasıl olduğunu anlamayan kadınlarla dolu :KK70:

bayadır bu tarz konular açılmıyor hamilemiyim diye doğal yolla korunarak hamile kalındığı gibi sevgilisi saçına sırtına boşaldığında bile hamile olucagını düşünenler vardı

sanırım bilinçlendiler.:KK8:

Tam olarak hangi yöntemle canım ben bir ebe olarak spiralle hamile kalanlar dışındakilerin gerçek anlamda korunduğuna inanmıyorum ortada bir ihmal vardır

Hapla kaldim cnm . :) y ile baslayan . Bide benm sut hormonu seviyem yuksek olduğundan da onu kullaniyordum . :70:

Back
X