• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ülke değişikliği nedeniyle regl gecikmesi mi yoksa hamile olabilir miyim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Geraa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Geraa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2025
3
1
1
32
Merhabalar yaklaşık 3 hatta önce ülke değişikliği yaptım geldikten 3 ya da 4 gün sonra regl olmam gerekiyordu fakat olmadım. Şuan 16 gün oldu hala olmadım. Eşimle geri çekilme yöntemiyle ilişki yaşıyoruz. O yüzden nolur nolmaz diye 2 kere erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. Bu konuda bilgisi olan bana yazabilir mi? Böyle değişiklik yaşayan var mı?

Eşimle geri çekilme yöntemiyle ilişki yaşıyoruz.
Korunmadığınıza göre bebek istiyorsunuz herhalde. Gebelik olsa testte mutlaka çıkardı bence. Siz denemeye devam edin.

Evliliğimizin başından beri bu şekilde ilişki yaşıyoruz çocuk istediğimiz işin değil ☺️
Bu şekilde yaşanan ilişkide hamile kalma olasılığı var. Ben ikinci çocuğuma böyle hamile kalmıştım ama istiyordum bir yandan da. Siz de böyle devam ederseniz hamile kalabilirsiniz yani mucizevi bir durum değil bu. Gayet olağan. Hangi ülkeye gittiniz, iklimi nasıl? O da etkilemiş olabilir.

Bu şekilde yaşanan ilişkide hamile kalma olasılığı var. Ben ikinci çocuğuma böyle hamile kalmıştım ama istiyordum bir yandan da. Siz de böyle devam ederseniz hamile kalabilirsiniz yani mucizevi bir durum değil bu. Gayet olağan. Hangi ülkeye gittiniz, iklimi nasıl? O da etkilemiş olabilir.
Almanyadayım. Soğuk şuan öyle söyleyebilirim. Ben havadan diye düşünmüştüm ama uzun sürünce sizin dediğiniz gibi hamile kalabilirim bu şekilde düşüncesi geldi. Belki benim gibi bu durumu yaşayan biri varsa yazar diye yazmak istedim

Back
X