Ulan istanbul Kanal D

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.849
104
[LEFT]Kanal D’nin, başrollerini Uğur Polat, Şebnem Bozoklu, Salih Bademci, Sevtap Özaltun, Erkan Kolçak Köstendil, Kaan Yıldırım, Caner Özyurtlu ve Alptekin Serdengeçti’nin paylaştığı, Zeynep Kankonde, Beyti Engin, Gökhan Niğdeli, Bahadır Hakim, Ayta Sözeri, Can Bartu Aslan ve Zihni Göktay’ın onlara eşlik ettiği, yapımcılığını D Yapım’ın üstlendiği, senaryosunu Uğraş Güneş’in kaleme aldığı ve Murat Onbul’un yönetmenliğini yaptığı “Ulan İstanbul” yakında başlıyor.İlk İngilizce isimli arabesk albümü “Unfaithfull” ile iki gündür internet sitelerinde ve sosyal medyada büyük sükse yapan Yaren’in seslendirdiği şarkının sözleri Uğraş Güneş’e, müziği ise Atakan Ilgazdağ’a ait.Sürükleyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla yaz sezonun iddialı yapımlarından olan “Ulan İstanbul”, İstanbul’da yolları kesişen, birbirinden farklı beş kişinin bir araya gelerek kurdukları bir soygun çetesinin hikayesini anlatıyor. Yaren de (Şebnem Bozoklu) bu çetenin üyelerinden biri. Popstar olma ümidiyle Mersin’den kaçıp İstanbul’a gelen Yaren’in planları umduğu gibi gitmez. Girdiği popstar yarışmasına elemelerde veda edince, İstanbul’un zorlu hayat şartlarında yolu pavyonlara düşer. Kurtulmanın yollarını ararken çetenin lideri Kandemir (Uğur Polat) ile tanışır ve ekibe girer. Becerileriyle de ekibin ayrılmaz bir parçası olur.

ULAN İSTANBUL DİZİSİ GENEL KONUSU
İstanbul’da bir dolandırıcılık çetesinin lideri olan Kandemir, yanında yetiştirdiği ekibiyle kendine özgü tarzı ve ilkeleri olan soygunlar yapmaktadır. Ekibin temel felsefesi; “Adaletli Çalmak”tır. İhtiyacı olmayandan, ihtiyaçları kadarını, ihtiyaçtan araklarlar. Ferdi, Karlos, Yaren ve Bahadır’dan oluşan bu tayfayı birbirine bağlayan en temel şey dostluktur. Ancak Kandemir’in eski ve değerli dostu olan Ali Rıza Kaptan’ın kendisi yüzünden tuzağa düşürülüp cezaevine girdiğini öğrenmesi her şeyi değiştirir.
Kandemir ve çetesi İstanbul’un eski mahallelerinden birine yepyeni kimliklerle yerleşirler. Bu yalandan ailenin babası Kandemir ve sözde çocuklarının eve yerleşecekleri gün, bir sürpriz misafir daha katılır aralarına… Derya’nın da ekibe katılmasıyla Kandemir ve 5 çocuğundan oluşan Nevizade Ailesi son şeklini alır. Ekibin sakin ve olaysız zannedip yerleşmeye karar verdikleri mahallede ise hiçbir şey uzaktan göründüğü gibi değildir.Hepsi, bu şehre en sinkaflısından birer ‘ULAN’ çekip gelmişlerdir. Kendi hayatında bir kaybeden olduktan sonra, kızının karşısına bir gün tertemiz çıkmak isteyen Kandemir, yetiştirme yurdundan birlikte kaçıp İstanbul’a gelen ve şehrin sokaklarının tüm dertlerini üzerlerinde taşıyan kan kardeşler Ferdi ve Karlos, şarkıcı olma ümidiyle geldiği İstanbul’da, hayallerini pavyon kulislerinin aynalarına akıtan Yaren, ÖSS’de Türkiye derecesi yaparak Boğaziçi’nde okumaya hak kazanmış bir dahiyken parçalanmış ailesi yüzünden sosyal problemli birine dönüşen ve tüm zekasını hacker’lıkta kullanarak sistemden intikam alan Bahadır ve oyunculuk okumak için geldiği İstanbul’da, sahnelerde gösterme şansı bulamadığı yeteneğini, babasını kurtarmak için kullanmaya başlayan Derya… Bu yeni aile çatısında onları bitmek bilmeyen bir macera, her anı eğlence dolu bir hayat, bütün suçların içinde masum kalabilmiş sevdalar ve kalabalık yalnızlıklar beklemektedir.​
[/LEFT]

Son düzenleme:
biz çok severek izledik eğlenceli bir dizi
yaren zaten dizi başlamadan fenomen oldu o nasıl bir şarkıydı öyle
yeni bölümünü merakla bekliyorum inşallah diziyi bozmazlar

Laverege diye bi dizi vardı ondan esinlenmelet var ordafa böyle bi çete vardı ama uğur polat var izlerim yani ne olursa olsun

Bu dizi ilk bölümde bile bu kadar beğenildiyse yakında izlenme rekoru kırar, harika bir dizi çok beğendik :)

Diyaloglar çok zorlama ve saçma.Karakterler de uymamış bence.Uzun ömürlü olacağını sanmıyorum.

sevdim ben, özellikle ferdi yi
yaren ve karlos çok ciciler..

genel olarak komik ve sıcaktı...

uğur polatı da severizzz

2.bölümünü zoraki izledim hep aynı klişeler bayıyor kaçak gelinler daha eğlenceli ona takıldım daha çok

Ya tamamdir ben yaz dizimi buldum.Tamam senaryoda Sacmalik lar yok degil mi var elbet ama oyuncular o kadar iyi ki adamlar baksa yeter. Hele o sarki kesinlikle en cok dinlenenler listesine girecek mettgul demisti dersiniz :)) sen bana aklimla basim arasindaki mesafe kadar yakinsin. Yanarim yanarim... oy oy oyyy

bende kendi kendime demiştim
evet hele karlos ve komşu kadın.. cok komikler, izlemesi keyifli.

Ya ne guzel bir dizidir bu. Ben hala yanarimi soyluyorum agzima takildi sarki valla :)) ferdi ve deryanin aski cok tatli. Yaren roluyle sebnem her rolde oldugu gibi kendi deyimiyle yardiriyor :))) yardir yaren karlos adamin kendi ayri oyuncu bakislari ayri oyunvu vallahi hele bir de masuka eklendi kadro tam oldu.

Dizinin fragmanını gördüğümde direkt yine mi özenti senaryo dedim.
Leverage vardı cnbc e de yayınlanıyordu. Aynı kadroyu gelmişler türk işi kurmuşlar. Azıcık özgün olsun ya.

Bayılıyorum bu diziye ya

karlosla yarenin yanarım şarkısını zaten dinlemeye doyamadım.

ferdiyle deryanın aşkı ayrı hoş.

oyuncuların hepsi süper. karakterlere bayılıyorum. gözümü kırpmadan izliyorum.

beğenmeyenler de varmış şaşırdım.

bence çok çok güzel. orjinal olmasa bile oyuncular yeter zaten.

begenerek izlediğim bir dizi umarım uzun ömürlü olur,dizide ceyhun karakterinin annesi canladıran kişi gerçek hayatta 34 yaşındaymış,nette okudum,rolünü çok iyi yapıyor oyuncu umarım uzun ömürlü ve güzel bir dizi olur.

Uzun bir zamandan sonra ilk kez bayılarak seyrettiğim yerli dizi... kadrosu müthiş yetenekli oyuncularla dolu...senaryo eğlenceli.... seyrederken hiç sıkılmadım... kıkır kıkır güldüğüm anlarıda olduğu için bayıldım ben bu diziye... Karlos ve Yaren tabiiki favorim... 8. bölümde sabırsızlıkla Karlos'un Yaren'le olan kıskançlık krizini bekliyorum..

Çok sevdim bu diziyi çok komik ve içten ... özellikle karlosa ve yarene bayılıyorum çok iyi bir ikili olmuşlar Şebnem Bozoklu zaten beğendiğim bir oyuncudur bütün oyuncular birbiriyle uyum içinde umarım uzun soluklu bir dizi olur

ben bu diziye hasta oldum... kayıp sehırden sonra soluksuz ızledıgım 2. dizi. Umarım bu da kayıp sehır gıbı fınal yapmaz. Ama tutuldu baya sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…