Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
memnun olan olamayan herkes yorum yapabilirmi.ameliyatları nerede yapıyor sterilmi,ilgi ve alakası nasıl çok ihtiyacım var kızlarrrr yorum bekliyorum
Merhaba;arkadaşlar neden cevap yazmıyorsunuz yardımınıza ihtiyacım var 24 kişi okumuş ama kimse cevap yazmamış
Hacer arkadaşıma katılıyorum bende.Her doktorun iyi sonuçlarıda vardır kötü sonuçlarıda.Memnun kalan hastasıda vardır memnun kalmayan hastasıda.Ameliyat öncesi doktor görüşmelerinde gerek forumda gerek çevremden övgü ve memnuniyet ile söz edilen doktorlarla görüşme yapmıştım.Ön görüşmede bile negatif elektrik alıp anlaşamamıştım.Belki doktorun o anki hali,başka bşr hasta ile olan sorunundan dolayı yada benden aldığı elektrikden dolayı görüşmemiz iyi geçmemişti.Her doktor her hastaya uygun olmuyor işte.Sen senin için doğru olan doktora görüşerek karar vereceksin canım.Tabi buradan,forumdan birkaç doktor önerisi alabilirsin.Bu önerilere göre gidip görüşebilecegin doktorların listesini tutup görüşmeleri ayarlayacaksın ve içine sinen sana güven veren doktoru tercih etmen seni en doğru sonuca ulaştıracak canım.. Yineden doktor hakkında bilgisi olan,görüşme yapmış,ameliyat olmuş kişilerde sana bilgi verecektir tabi.Ameliyat olan kişilerden bilgi almakta çok iyi .İnşallah birileri yazar canım benim..
arzumcum çok teşekkür ederim cenk tokatın hastalarının fotolarını gördüm gayet güzel ve doğallar ufuk beydende çok söz edilince çok merak ettim ufuk beyin hastalarının fotosunu görmedim ocak gibi yaptırmayı düşünüyorum bende,komplikasyon korkularımda çok fazla ama bu kış halletmek istyrm artık,psikolojime çok iyi geleceği düşüncesindeim.
Slm,
Birde Baris cakir var Ist. Onunda sonuclari güzel.
Ben tamina 6 Dr görüstüm. Tavsiye üzerine Ist Dr görüstüm. Burdaki arkadaslarin bazilari ondan memnun, ama ben hic memnun kalmadim. Fakat bunu iste görüsmelerde anliyorsun. Yorucu sürecler bunlar. Cünkü her Dr baska yöntemler
Tavsiye ediyor. Isin Garip tarafi da bu! Ondan görüsmelerden sonrada netlik degil daha da bir kafan karisiyor.
Burdaki arkadaslara hep söylüyorum. Görüsmelerde sormak istediginiz herseyi yaziya dökün. Cevaplari da yazin!
Benim Dr sonuclari süper ama almanyada gelme sansin varsa onunla da görüs derim.
Kendisi Iranli, ama almanyada, amerikada ve londra da okumus ve calismis.
Ben 9.12 ameliyat ildum yarin tam bir hafta. Öyle bir teknik uygulandiki bana, hic agrim olmadi!! Ayrica 505 cc
cenk beydenmi memnün kalmadını?bizimde hekimlerimizde gerçekten çok başarılı üi olsun özel olsun güzel sonuçlar çıkıyo birada şans işi bakalım hayırlısı artık