Canım merhaba ben de Sezgin Öztürk'e ameliyat olmayı düşünüyorum haftaya randevum var yorumlarını en kısa zamanda yazarsan çok sevinirim bir de fotoğraf gönderebilir misin sakıncası olmazsa?Merhabalar kızlar;
Bugün sabah ameliyat oldummm sonunda! Yüzümde morluğun m si yok. İlk ameliyattan çıktığımda burnum yandı sadece. Yarım saatte bir buzla press yapıyorum gözlerimin üzerine. Tabiki yüzüm şiş ama burnum böyle bile harika gözüküyor ve hiç hemde hiç ağrım yok. Yarın işe bile gidebilirim öyle söyleyim. Tabiki azıcık keyfini çıkartıcam iznimin. Önümüzdeki çarşamba bandaj çıkıcak sanırım içinde metal levha var alçı falan değil yani. Bana tampon takmadı Sezgin Bey. Gerek olmadığını ve burnumun çok güzel olduğunu söyledi. (Yanımda yatan hastaya söylememişti böyle :) ) Şu an bile rahat nefes alabiliyorum. Asistanı Burcu Hanımda hem moralman hemde bilgi verme açısından çok yardımcı oldu 2 kere yukarı çıktı benim için. Gerçekten sonucu henüz tam görmememe ragmen karataş hastanesinin ilgili personeli dahil hepsinden çok memnun kaldım. Şimdilik izlenimlerim böyle. Daha yazıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?