Merhabalar kızlar ;
Ameliyat olalı 20 gün oluyor. Ben bandajımı dayanamayıp Sezgin Beyden rica edip 5. Gün çıkarttım, dikişleride 5. Gün aldı. Ne ağrı ne sızı ne morluk hiçbirşey yaşamadım. Tek sorun gece oturarak uyumak oldu:) Kalıp çıktığında burnum dudağım hatta yanaklarım bile inanılmaz şişti. İlk başta çok korktum burnum bu şekilde mi kalacak diye ama günden güne şişlik iniyor burnum küçülüyor ve şeklini alıyor. Sonucu sorarsanız harika gerçekten tam istediğim gibi ve en önemlisi rahat nefes alıyorum. Minicik, herkeste olan hani şu karşıdan bakınca "kesin estetik" dediğimiz gibi bir burun değil de, doğal dursun ama aynı zamanda da, kibar bir burnum olsun demiştim Sezgin beye. Başkada hiçbirşey söylemedim. Kendisi bugüne kadar 4000 küsür burun ameliyatı yapmış, tek cümlemle nasıl bir burun istediğimi anlamış olmalı sanırım :) 15. Gün kontrole gittiğimde hala burnumun şiş olduğunu ilk bir ay ara ara burnumun tıkanabileceğini söyledi ama inanın ben bu haliyle bile beğendim. 1. Ayımın dolmasını bekliyorum daha sonra sizlerle öncesi sonrası fotolarımı paylaşacağım asistanı burcu hanım da instagramda paylaşacağını söyledi. Şimdilik süreç böyle daha yazacağım hoşçakalın :)