Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ufuk bilkay mı cenk tokat mı??
- Konu Sahibi maya3435
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
ikisi arasında cok kararsız kaldım..tecrubesı olanlar lufen yardımcı olsunlar.
canım ben ozgenın ve benım maıl adresımı yazdım ozel mesaj olarak saana.. bana ekleyenler gelmıyo msn ım acık oldugu halde..bır mesaj yollarsan bana ben sana foto yollarım
- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
gizemcimm sanırım foruma yazma konusunda henuz cok basarısızım bennn :) özel mesaj yazmaya calıstım sana fakat 50 mesajı gecmem gerekıyormus neyse ben sana mail adresimi veriyorum o zaman ve beklıyorumm maya_343500@yorumlarımı da yapıcamm
evet canım senın bana yazman ıcın 50 mesaj olması lazım..ben senı ekledım msne..acıkmısın suanda..özge ve laktuda cenk beye oldu onlardan da fıkır alabılırsın..
Son düzenleme:
tabiki ısrarlaa cenkk tokat diyorumm...çok memnunumm....iyikide olmuşum ameliyat ....hatta olmamış gibiyim dekolte giymeye doyamıyorum bukadarmı muntazam olur bukadarmı yakıştırır...herkez çok beğendii özellikle eşim..eşim çok endişeliydi bazı fotoları oda görmüştüü kötü olurmu diye tabi fiziklede alakalıı....çok memnunum çokkk...
- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
tabiki ısrarlaa cenkk tokat diyorumm...çok memnunumm....iyikide olmuşum ameliyat ....hatta olmamış gibiyim dekolte giymeye doyamıyorum bukadarmı muntazam olur bukadarmı yakıştırır...herkez çok beğendii özellikle eşim..eşim çok endişeliydi bazı fotoları oda görmüştüü kötü olurmu diye tabi fiziklede alakalıı....çok memnunum çokkk...
laktucum senı mutlu gormek benıde mutlu edıyo inan..benımde arkadaslarım cokk dogal dık dolgun dıolar ve bı arkadasımı cok begenırdım oda sımdı benımkılerı begenıyo kendınınkılerı begenmıyo sutyensız asagıda duruyolar dıyee...dekolte kısmı ısın en gusel yerı..ben gecenlerde alısverıse cıktım 90 b ve bazılarında 95 olduu ve hıc destek yook..taam vucuduma gore olmuslar ne cook kucuk nede cookk abartı..cooookk mutluyum hıc yoktan 90 beden cok mutlu edıyo ınsanı...denedıklerımı aldım ama daha kullanmıyorum..ay sonu kontrolde sorcam cenk beye gecebılırsın derse altı metallılere baslayacam artık..metalsızlerden hıc almadım bıseye benzemıyolar zaten..kabukların attı demı benım kapandı artık tamamen..cenk bey denıze gırebılırsın dedı ama ben bu seneyı es gectım cunku o kadar gusel yaptırmısım bısey falan olur seneye gırecem..sen gırıyomuusun yada bu sene dusunuyomusun canım..optum gorusurus
- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
darısı bır an once basıma ınsallah...
ınsallah canım en kısa zamanda ıstedıgın goguslere kavusursun..
- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
perşembe gününe randevu aldım cenk tokat'dan :)
hayırlı olsun canım simdiden:)) amelıyattan sonra ne kadar dogru bır karar verdıgını goreceksın.. bende cenk beye kontrole gıdecem carsamba yada persembe gunu..bakarsın denk gelırız tanısırız..
- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
slm.ben de burun amelıyatı olucmm... sen oldun mu... hangısınee oldun....
maya cenk tokat la gorustu ama amelıyat oldumu bılmıyorum..
ya arkadaşlar ben bu steyı nasl kullancgmı daha blmyrm insllh msjmı okuyablrsnz ve cwp atarsanz çok sewnrm bende gögüs amelyatı olmak istyrm artk çok psıkolojmı bzuo bu küçùcük göğüslrm cenk tokata amelyt olmaya karar vrdm çok korkuyrm ama ınslh gùzl olurlar cenk tokattan randevu alıcm acaba randevu ùcreti nekadar cvp atarsnz sevnrm
- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
ya arkadaşlar ben bu steyı nasl kullancgmı daha blmyrm insllh msjmı okuyablrsnz ve cwp atarsanz çok sewnrm bende gögüs amelyatı olmak istyrm artk çok psıkolojmı bzuo bu küçùcük göğüslrm cenk tokata amelyt olmaya karar vrdm çok korkuyrm ama ınslh gùzl olurlar cenk tokattan randevu alıcm acaba randevu ùcreti nekadar cvp atarsnz sevnrm
canım hıc korkmana gerek yok..cenk bey zaten cok basarılı ve ılgılı bır cerrah ve amelıyat olcagın hastanede cok konforlu cenk bey de aynı zamanda amelıyat yaptıgı hastanenın plastık cerrahı..hastane personelı cok ılgılı sureklı kontrol altındasın..vucudun ve gogus yapın elverdıgı surece buyuk protez kullanmaktanda cekınmıyo..bende 375 cc var mesela..
sadece 3- 4 gun yatıp kalkarken destek alacaksın vede narkozdan mıden bulanabılır kı cok etkılı bır ıgne yapıyolar 1- 2 saat ıcınde gecıyo..yasayacakların bunlar..
- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
arkadaşlar bana yardım edin aylardır araştırıyorum fiyatı ygun iyi bi doktor arıyorum ist da
ıstı bılmıyorum ama bı arkadas yazmıs tuba erdogan dıye kaldı aklımda 3500 lıra fıyatı yanılmıyosam..
ama ızmır desen kendı doktorumu onerırım..karar sızın