Ufuk askeroğluna meme büyütme ameliyatı olan var kizlaaaarr yada hangi doktora oldunuz memnuniyetiniz şikayetiniz fln lutfen yardım 🙄

Selda selda

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2019
19
3
36
Dr ufuk askeroğluna göğüs büyütme olmak istiyorum ama forumda olan rastlayamadım hiç.olup memnun olan yada şikayetçi olan yada doktor önerebilecek tecrübeli arkadaşların desteğine ihtiyacım var.istanbul civarı doktor olursa ayrica

Merhaba.
Ben 6 mayısta oldum ameliyat Ufuk bey'e göğüs büyütme. Şu an daha çok yeni, şekli oturmadı ama gören herkes çok beğeniyor, çok güzel yapmış diyorlar. Profilinde gördüğüm kadarıyla yaptığı memeler de çok güzel. Benim hiç ağrım olmadı bilmiyorum eli hafif ondan mı :) Ufuk bey'e çok güveniyodum ve şu an hiç şikayetim yok. Pişman olmadım iyi ki Ufuk bey'e gitmişim diyorum. Çok güzel ilgilendiler her şeyle, ve en en önemlisi yaptığı iş tabiki. Göz zevkinin iyi olduğunu düşünüyorum, yakışanı yapıyor. Çok araştırdım ve Ufuk bey'de karar verdim. Bizzat tecrübe ettim, tavsiye eder miyim? Evet. Herkes çok beğeniyor şu an şekli oturmamış olmasına rağmen. Daha önce ameliyat olan wrkadaşlarıma da fotoğraf gönderdim hepsi çok güzel yapmış dedi

Ayrıca ameliyat yaptığı hastanede çok rahat ettim. Çok güzel ilgilendiler. Asistanı can bey var çok tatlı ve pozitif. Ameliyat zamanı pozitif enerjiye gerçekten ihtiyacınız oluyor.

Resmini gorebilirmiyimbirde ne marka taktı protezinizi kesi izi ne kadar büyük .Çok geçmiş olsun bu arada ve inslh mutlu sonuçlar alirsin

Resmini gorebilirmiyimbirde ne marka taktı protezinizi kesi izi ne kadar büyük .Çok geçmiş olsun bu arada ve inslh mutlu sonuçlar alirsin
Şu an siteye nasıl gizli fotoğraf konur bilmiyorum. Mentor marka taktı. Kesi izlerimden birisi çok iyi durumda ama diğer tarafın yarası kuru hala düşmedi. 2 buçuk santim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…