Ben oldum. Liplift, bisektomi ve yag enjeksiyonu. Hic birinden memnun kalmadim. Nerdeyse 1 sene olacak hala izleri gecmedi. Burnum yamuldu. Yanaklarim desen ayni hic bir fark yok. Yag enjeksiyonu 1 ay icinde puf olup uctular. Ilgi hic yok. Bir ton para verdim. Ve pismanim....
Bişektomi yaptırdım ve çok memnun kaldım. Acısız ve ağrısız bir süreç geçirdim, koca yanaklarım gitti.Memnun olmayan bir kişi daha gördüm, üzüldüm :/ en iyisi odur diye düşünmüştüm, o zaman başka doktor araştıracağım
Ben de bişektomi oldum ve hiçbir fark yok yüzümdeaaa çok şaşırdım geçmiş olsun
bende takipçisiyim hatta para biriktiriyorum bikaç işlem için
instagramda yayınladıkları çok iyi duruyor
üzüldüm böyle olmasına
yeni doktor arayışına giricem bu durumda
Ne kadar ödediniz yazabilir misiniz rica etsem?Ben oldum. Liplift, bisektomi ve yag enjeksiyonu. Hic birinden memnun kalmadim. Nerdeyse 1 sene olacak hala izleri gecmedi. Burnum yamuldu. Yanaklarim desen ayni hic bir fark yok. Yag enjeksiyonu 1 ay icinde puf olup uctular. Ilgi hic yok. Bir ton para verdim. Ve pismanim....
Bende ayni durumdayım.(( Bende para biriktiriyorum ana şimdi tereddütte kaldım.(((aaa çok şaşırdım geçmiş olsun
bende takipçisiyim hatta para biriktiriyorum bikaç işlem için
instagramda yayınladıkları çok iyi duruyor
üzüldüm böyle olmasına
yeni doktor arayışına giricem bu durumda
Merhaba bende bella eyes bişek tomi düşünüyorum fakat korkuyorum mümkünse görüşebilirmiyiz sizden bilgi almak istiyorum lütfen yardımcı olursanız çok memnun olurumarkadaşlar ben de ufuk beye bişektomi ve dudak dolgusu yaptırdım, 1 buçuk sene önce ve çok memnunum dudaklarım hala çok güzel ve yanaklarımda da hiçbir sıkıntı çıkmadı ve istediğim gibi oldu
NedenOlumsuz yorumlari cok olan bi doktor. Tümüyle şansiniza kalmiş. Bişektomi yapan cok doktor var, sırf popüler diye onu secmeseydiniz keşke
bu arada çok geçmiş olsun kötü yazmak istemiyorum ama memnun kalmamak kadar sinir olduğum bir şey yok öyle diyimUfuk askeroğlu tamamen bir darphane mantığıdır. Daha önce bir kaç tane daha gayet iyi doktorlara gittim odasına alıp oturup konuştuk bana örnekler gösterdiler benim isteklerm nedir o hocalar be yapabilir gibi insani yaklaşımlarla karşılandım hep. Bişektomide bayaaa popüler yaaa o popülerliğer istanaden gittim arkadaşlar muayenesine bile almadı yan odasında bir yatak orada yatırdı o yapılır bu yapılır tama asistanım bilgi verecek dedi ben hani Arkadaşlar ben şok en son karnından yap alır orta koyarız buraya koyarızlara filan gitti muhabet 5 dakika hemmm yaniii biii git kadın modundaydı dedim bari gelmişim onca yol bir dudak dolgusu yaptırayım adam 2000 tl yi beğenip bir dolgu bile yapmadı o kadar söyliiim adamın profili 30-40-50 bin bırakacak hastalarda çıkıştada 200 tl muayne parası tokatı yedim aman uzak durun aman aman ben o instgarama aldanıp o kapıya gittim insan zerre değer vermeyen bir yaklaşım asla tavsiye etmiyorum keşke burayı okuyup gitseymişim hem 200 tl den oldum hem piskolojik olarak fakirsin kalemimiz diiilsin moduna sokuldum hani bütçem 10 bin yetmedi paşazadeye ekibi dahil hepsi çöptür arkadaşlar uzak durun