ufff aşk acısı

lady b

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2008
52
2
selam kızlar
bende aşk acısı çekiyorum ayrılalı 2 ay oldu ama özlüyorum onu. Hiç düşünmediğim bir insandı bir anda aşık olduk birbirimize ama maalesef psikolojik sorunları vardı iki kişinin arasında olabilecek olan şeyleri çok kafasına takıp hasta etti kendini ve çok sinirliydi ben onu iyileştirmek için elimden geleni yaptım doktora götürdüm ama onu benim hasta ettiğimi söylüyo en sonunda da intihar edicem dedi ve bende ondan ayrıldım. çok sevdim onu ve ben çok zor sevip güvenen birisiyim bazı şeylerin ilkini onunla yaşadığım için unutamıyorum. bir daha birini severmiyim bilmiyorum hiç umudum yok sizce iyi yapmışmıyım böyle birini bırakmakla? mantığıma göre doğru yaptım ama kalbil laf anlamıyor:çok üzgünüm:

psikolojik sorunları olan birisini nereye kadar adare edebilirsin ki?sen annesi veya babası değilsin. sevgililer arasında yaşanacak ufak tefek sorunları çözemeyen birisiyle nereye kadar gider?kendine hayatı zindan etme derim.ruhen ikili ilişkilere hazır olmayan birisiyle zamanı harcamak boşa geçen bir ömre bedel oluyor.

canım doğru yapmıssın bu bir
ikincisi sen ne kadar yardımcı olabilirsin ki? psikolojik bozukluğunun bile sebebini sen olarak gören bi insandan sana ne hayır gelecek
kendinede zarar verirdin emin ol
sevgiler canım ömrünce mutlu olman dileği ile

ilkler değil sonlar önemlidir...yavaş yavaş olcak belki ama olcak onu unutacaksın... a.s.

ya bazı seyleri ilk onunla yasadın dıye kendıni cezalandırmaya hakkın yok ki..
o senın hayatını da zorlastırıyor bence sen kendıne sarılmalısın..

psikolojik sorunları varsa ilerde çok sıkıntı çekebilirdib bence ayrılmakla en iyisini yapmışın üzme kendini zaman gerçekten herşeyin ilacı

Elinden geleni yapmışsın.

Psikolojisinin normal olmadığını ve sinirli olduğunu söylemişsin.

Bunun zararı ne kadar kendinede olsa mutlaka sana da yansıyacaktı bir şekilde.

İlkleri onunla yaşadım,unutamam tarzı cümlelerr şartlamamalısın kendini.

O olmadan da mutlu olursun zamanla alışırsın.

Poffff bu ne yaaa?

Dengesiz, sorunlu insanlar yüzünden habire acı çekiyoruz, üzülüyoruz, mutsuz oluyoruz.
Adalet mi bu yahu?

ESKİ SEVGİLİYİ UNUTMA HAPI İSTİYORUM... :eek:klava:

Devlet buna bişii yapması lazım :enbuyukkk:

aynı bitane psikolojik sorunlu da bende vardı tam 4 yıl dayandım ona elimden geleni yaptım ama olmadı.okadar çok sevdimki bende senin gibi bırakamadım hiç herşeyin ilkini onunla yaşamıştım bende..ama biryere kadar işte dayanamayıp ayrıldım.bende çok yerinde karar vermişsin ne yazıkki ben o kararı verebilene kadar 4 yılımı ziyan ettim.bende senin gibi düşünüyordum bidaha sevemem karşıma öyle biri çıkmaz diyordum ama emin ol çıkıyor canım.umudunu kestiğin anda çıkıyor hemde ve seni okadar çok seviyor ve mutlu ediyorki geçmişi nasıl unuttuğunu anlamıyosun bile.gerçi psikolojik sorunları olduğu için belki rahat bırakmayacaktır seni ama sana tavsiyem kalbine söz geçirmen.ben bunu hiçbirzaman başaramadım çünkü ve hep zararı bana oldu.inşallah karşına tekrar sevebileceğin biri çıkar mutlu huzurlu bir birlikteliğin olur.çünkü gerçekten çok zor psikolojik sorunları olan biriyle birlikte olmak

LonelyLove arkadaşıma aynen katılıyorum.

Unutuyorsun....üzerine bi de güzelce bir daha aşık oluyorsun da...onu bile sepetleyebiliyorsun gerekirse.

Aşk güzelim bu, kapıyı çalmıyor.

Cnm anlayacak inan kalbine lafi sen değil zaman anlatacak onun dilinden sadece zaman anlayir zaten ayrilik en iyisi yoksa çiftler gittikçe birbirlerine benziyrolarmiş ki öyle sende piskopat olabilirsin boş cer böyle iyii zaman zaman zaman

psıkolojık sorunları olan bır ınsanla bırlıkde olmak çok zor zamanla unutursun karşına sevebılecegın ınsanlar çıkar sıkma canını a.s.

biz saglık sorunları olmayanlarla bas edemiyoruz da canım kaldı kı saglık sorunları olan bırıyle basetmek tam isabetli bi karar almıssın tebrık ederım canım hıc bunaltma kendını...............

iyiki mantığınla haraket etmişsin.ondan sana fayda yok.öyle bir zaman gelirki onu hatırlamazsın bile.zaman herşeyin ilacı.

çok mutluyum çünkü unuttum artık onu sanki hiçbişey yaşamamışım onunla. ama dr gittim prozac kullandım çok iyi geldi bana dr yardımı, Şükrediyorum hergün ayrıldığım için. çok doğru bir karar vermişim. şimdi hiç umrumda değil. geziyorum tatile gidiyorum canım ne isterse yapıyorum. bundan sonrada hayatıma biri girer ya da girmez bunuda hiç düşünmüyorum artık. Benim gibi aşk acısı yaşayanlara tavsiyem kesinlikle unutuluyo en önemli şey insanın kendisi ve kimse için üzülmeye deymez. inşallah tüm aşk acısı çeken kızlar unutur.....

X