- 6 Kasım 2008
- 259
- 0
- 641
- Konu Sahibi oOopitipiti
çok iyi fikir ama votkamı ziyan edemem kafamçokkarıştı en iyisi eczaneden alkol almak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gecen hafta sarı bı far almıstım ertesı gun surerken dusurdum tuz bu oldu atmayada kıyamadım
dun okudum bugun denedım
bakalım sonuc ne olacak yarın gorecegızzzz resımlerı bırazdan eklıcemmm
tamam canım umarım olmustur bekliyoruzbayanssulusmile
pantercim çok güzel olmuş gerçekten bende az önce kolonya ile denedim içindeki alkol uçacağı için zararı olmaz diye düşünüyorum bakalım artık yarın denicem
hadı bakalım bebegım ıns... senınkıde olur
bu yontemı ogrendıgımız ıı oldu sımdıye kadar attıgım farlarıma acıdım sımdı:gitme:
aynen cnm boshayallersmile
geçenlerde bi makyöj tvde farların hijyenik kullanıldığı takdirde 6seneye kadar ömrü olduğunu söylemişti :hulya:
zararı olmaz umarım canım belki limon limon kokar azıcıksempatiksalakcinnipantercim çok güzel olmuş gerçekten bende az önce kolonya ile denedim içindeki alkol uçacağı için zararı olmaz diye düşünüyorum bakalım artık yarın denicem
rica ederim canım, sizi israftan kurtardım ehuheh:lepi:ben yptımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
harika oluyo tarif için çok teşk.ler
flormardan ikili farım vardı mor ve pembe
mor olanı ufalanmıştı.ayrı bi kapta alkolle sulandırdım sonra kutusuna yerleştirdim üzerine braz peçete beklettirip nemini aldım sonra 1gece kapağı açık bıraktım alkolü uçtu veşu an yine eskisi gibi:)
ayy kızlar çok mutlu oldum ya işinize yarıycağını bilseyim ilk gördüğüm gün eklerdim biraz geç ekledimdebilmiyorumkismile:kedi:
panter cim farın rengi çok hoşmuş iyiki denemişsin valla güle güle kullan tatlımopuyorumnanaktan
tsk ederım cnm sayende yenı yıne yenıden bı farım olduhihoyyyt