Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hepimizin ortak merakı buArkadaşlar merhaba, bende delilerr gibi izliyorumm diziyi ama ölen kim hala çözemedimm.. Bence serhan edipi öldürüyo
Zil zurna apaçık aşık.Desenize hepimiz aynı meraktayız acaba kim ölecek? Kızlar sizce edip oyaya aşık mı bana öyle geldi de
Freddie Crugeri demi biliyosun sen 11 yaşındayken annemlerden gizli gece 12de izleyip korkudan psikolojimin fena bozulduğu bi karakter. Tam 1 ay boyunca 1 saniye bile uyuyamamıştım (uyumak ne kelime gözlerimi kapatmaya korkardım) uyuyabilmek için yastığımın altına ekmek bırakırdım, koruyacağına inanırdım. Bi akşam annem tesadüfen ekmeği gördü. Bende herşeyi anlatmıştım ağlaya ağlaya... Şimdi izlesem korkmam ama hala tüylerim ürperiyor hatırlarkenFreddie Cruger tipli pilates topu Arzu'ya kabus dedi ya
Gökçe bahadırın yaprak dökümü dönemiLeyla kim kız
Ben orda tam olarak ne demek istediğini anlayamadımOya'nın "Ben azıcığına muhtaçken o hepsini çöpe atıyormuş gibi" betimlemesi yüreğimi dağladı..
Bence cinayet sergan ile edip arasında oldu. Acaba kim öldü kim öldürdü? İşte orası muammaAhahahah son madde efsane zaten acaba serhan edip'i mi öldürdü ya, hani hep kızları süpheli olarak alıyoruz biz amakızların hepsi Serhan'ı koruyo olmasın? Oya aşık, Merve evli, Arzu'nun şirket meselesi var
Yaa diziyi birakin da dikkatinizi cekti mi bilmiyorum ama, kivancli coca cola reklami asiri tatli olmamis mi? İkidir goruyorum ve istemsizce yuzumu gulduruyor beni mutlu ediyor :)
Eşimin platonik çocukluk aşkıyım kız ben nasıl aşk adamı değil
Başaklar takıntılı aşıktır, çoğu yani, ya hep ya hiç. Ve eşim evlilik düşünmeyen bir adamdı. Bir şekilde bir araya gelip evlendiğimizde bunu bana itiraf etmişti, adam 8-9 yaşında yazmış beni kafaya