- 20 Temmuz 2015
- 1.391
- 2.013
- 46
bende burada gördükten sonra nette izlemiştim eski bölümleri pek dizi izleme ama ilginç bir diziHiç izlemedim bilmiyorum :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende burada gördükten sonra nette izlemiştim eski bölümleri pek dizi izleme ama ilginç bir diziHiç izlemedim bilmiyorum :/
Evet boşansın oyaya yakışmaz evli bi erkekle olmak.Ki eminim serhanı boşatıcaklarAllah sabır versin ne diyim
Keşke Serhan boşansa dizinin suyu çıkmasa
Çizgi film maç haber den bana fırsat kalmıyor ki ama netten izlerim fırsat buldukça inşallah :)bende burada gördükten sonra nette izlemiştim eski bölümleri pek dizi izleme ama ilginç bir dizi
Elinde sağlam deliller varken o homini gırtlak avukatı dinleseydin iyiydi Arzucuğum. O abla dünyaları yerken sen de tedbir nafakanı yiyordun şimdi afiyetle. Aslında o fotoğraflara da ihtiyacın yok tüm bunlar için ya neyse dizi deyip geçiyoruz. Aramızda para toplayıp hukuk danışmanı tutcak halimiz yok yapım ekibine.
Dürümcü avukat detayıyla ekşicilere selam çakmışlar bu arada. Tamam bi sözlük değiliz ama bizim de gönderme yapılacak bi ikonumuz olsaydı be
Son 45 sn, caylari yenileyin
Arzu kadının işini yapmasına izin verse o abla o bahçe cücesiyle pilates topunu çift lavaşa sarar, üstüne de biraz yeşillik biraz nar ekşisi koyar yer. Ama nerdee O protokolde ne yazıyodu yahu, ne imzaladı bu Arzum mutfak robotu Evi aldı diye sevinirken ne verdi iki arada bi derede anlamadım ki.O avukat efsaneydi ama. Adamın donuna kadar aldık, tabi donunun tanesi 3 bin dolar olunca alınıyor gibi bi repliği vardı kopmuştum o an :)
2 bölüme kalmaz kapıda yatar. Pişman oldu bile. Erkekler işte 2 kez buzdolabı açıp hayal kırıklığı yaşadı karısının değerini anladıBu adam ne zaman pisman olup arzunun kapisinda aglayacak merak ediyorum.
Kahve sigaraya çıktım, haber verin he başlayınca
2 bölüme kalmaz kapıda yatar. Pişman oldu bile. Erkekler işte 2 kez buzdolabı açıp hayal kırıklığı yaşadı karısının değerini anladı
Dizide bir iş çevirmeyen tek erkek oyanın yardımcısı o da.. neyseŞimdi Oya evli erkekle birlikte değil mi yani?
Serhan Efendi karısını dalan aldatmıyor öyle mi?
Kk bunu yutmaz.
Evet ama bunu anlayacak erkek lazım. Gerçek yüzüyle beraber memeyi de gösterince error veriyor erkek beyni.Burcu yavastan gercek yuzunu gösteriyor memede