- 12 Kasım 2017
- 1.130
- 1.986
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha özetler varDaha eve geçemedim ya. Hep kaçırıyorum başını :/
Teşekkür ederim Mune HanımBu sefer bildirim senden geldi :))) yine utc severler toplanmış, iyi seyirler heyecanlı sahneler dilerim hepinize
Bag bag baaggggg:)))))Kabak tatlısı ocağı bırakılıp oturulacak tatlı değildir : ) Sürekli üzerinden köpüğü alınır ki o acılık bırakmasın ....
Kabak Profesörü
Aaaaa neden ? Hemen netten açın, o kadar heveslenmişsiniz, şimdi seyredememek kötü olmuşTeşekkür ederim Mune Hanım
Evet benden geldi saolsun Kazen Bey yolladı ama ben izleyemiyorum
Sizce dizide ölen kim ya
Ben de çok şanslıyım bu konuda, hatta bu akşam izleyemediğimize birlikte üzüldükNe gadan şanslıyım.Benimle oturup UTC izleyip,yorumlarıma eşlik eden bir kocam var
Ben salı ve persembe günleri 10 aylık kızımı neredeyse uyutmuyorum gündüzleri ki akşam bayılsın diyeKocam bu aksam mesaiye kalmis her hafta 3 aylik bebisi ona atip oyle izliyodum bu aksam uyusa su tospa da izlesem rahat rahat
Maşallah de bacım Allah nazardan korusun hiiiiiçççç kıskanmadım :))) kıskandıysam böyle bakayım gideyim adama belgesel açtırayım, tvdeki tek ortak ilgi alanımız belgesel, iki Aslan bir kaplan seyreder çekirdek çitleriz bizdeNe gadan şanslıyım.Benimle oturup UTC izleyip,yorumlarıma eşlik eden bir kocam var
KaderMisafirim geliyo sonra izlerim artık