Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben Oya, Doktor Oya. Uzman Jinekolog Doktor Oya. Aynı zamanda psikiyatr, dedektif, avukat ve ziraat mühendisiyim.
Yazık be Gangsta, adam taş gibi, öpüşemiyo da, yardım edicek IQ'su bu kadarına yetiyoBen Oya, Doktor Oya. Uzman Jinekolog Doktor Oya. Aynı zamanda psikiyatr, dedektif, avukat ve ziraat mühendisiyim.
Öbüşse her şey değişecekYazık be Gangsta, adam taş gibi, öpüşemiyo da, yardım edicek IQ'su bu kadarına yetiyo![]()
Rıza'nın pis işleri yaptırıp sepetlediği bir adam vardı ya şirkette ortadan kaybolmuştu. Onun evine gitti.Oya kimin evine gitti ben kaçırdım
Teşekkür ederim:)Rıza'nın pis işleri yaptırıp sepetlediği bir adam vardı ya şirkette ortadan kaybolmuştu. Onun evine gitti.
Çok pis güldümmmmmBen Oya, Doktor Oya. Uzman Jinekolog Doktor Oya. Aynı zamanda psikiyatr, dedektif, avukat ve ziraat mühendisiyim.
Turp çünküBu turp neyin atarını yapıyo?
Zıkkım yiyesice dolma diyo halaTurp çünkü![]()
Kan yanlıs yerlere gidiyo şu an öbüşememekten, öbüşüp rahatlasa beynine gidecekÖbüşse her şey değişecek![]()
Hayvanları koruma derneği başkanlığını unutmayalım.Ben Oya, Doktor Oya. Uzman Jinekolog Doktor Oya. Aynı zamanda psikiyatr, dedektif, avukat ve ziraat mühendisiyim.