• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Abiye keşko yapıp yakalatacak bence. O kadar kötü olamaz çünkü. Ne olursa olsun kocasını ailesini seviyor o ya.

Kocayı sevdiğinden değil bence, şan şöhret itibar gitti elden. Yakalatırsa ondan yakalatır. Serhan'ı bile ergenusken gözüne kestirme sebebi buydu. :)

1A sınıfından Pelin bile Öğretmenim Canım Benim şiirini seslendirecek kıvama geldi, bunlar yok öpüsemiyolar :KK70:

Bak yine konuyu değiştirdi; 96 senesini bi anlatamadı gitti Serhan'a. Oya bildiğin şarküteri reyonu gibi kadın. Serin, soğuk ve donuk.

Bak yine konuyu değiştirdi; 96 senesini bi anlatamadı gitti Serhan'a. Oya bildiğin şarküteri reyonu gibi kadın. Serin, soğuk ve donuk.
Kız bu Oya aynı ben. Donukluğu soğukluğu.
Bunlar sevgili olursa bıcır bıcır olur Oya ben gibi :D
Çok benzetiyorum kendime bunu

Serhancığım, Merve abisini ensesinden tuttuğu gibi getirip parçalasınlar diye kurtların önüne atacak. Sen de kurtuluşunu ona borçlu oldugundan (ki aslında başta onun yüzünden battın ama neysee) sittin sene boşanamayacaksın. :KK53:

O yüzden Merve dönene kadar Oya'yla anın tadını çıkarın. :KK8:

Bu adada Mert Fırat'la şöyle bi an alabiliyo muyuz :KK36:

Kız bu Oya aynı ben. Donukluğu soğukluğu.
Bunlar sevgili olursa bıcır bıcır olur Oya ben gibi :KK70:
Çok benzetiyorum kendime bunu

Benzetme müdürüm, sen adamına göre cıvılsın bi kere, bilmesem yani :))
Oya Edibinden yanındaki sevimli sekreteri İlhanına, herkese bi donuk.

Back