Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Sagooool :)) cayim hazir.. Bogurtlenli pastami yedim:)) diziyi Bayadir izlemiyorum beeennn.. Sikti beni biraz

Merve hiç peline sormadı neden sen alıyorsun? Merak ettim okadar en iyi arkadaşız boyle olur mu? Bazen insanin en yakının daki bile düşmanın ya da senin yerini almak ister. Hirs pelin fena halde uçuyor gaza gidiyor fazla gaz iyi değil herzaman

Tüh tekne ve dünya turu yapamıyacak
EEden bulur felsefesi

Çekirdeğimi buz gibi soğuk çayımı hazırladım reklam izleyeceğime buraya geleyim dedim :KK45: Serhan ev hapsi mi alıyo şimdi nasıl olcak. Merve’yi az tanıdıysam o evi Pelin’in başına yıkar bence Pelin de açığını edebiyat hocası yüzünden verir. Merve burdan yürür :KK53::KK53:

Yahu bana ne bana ne...

BA NA NEEEE...

Izlemiyorum, izlemeyecegim. Kalitesiz seyleri izlememe gibi bir huyum var. Boyle bildirim geldikce de daha cok gicik kapiyorum. Annem izliyordu biraktirdim simdi Stranger Things izliyor ahahhhssdfghjk :KK53:

Ben de anneme Netflix paketi hediye ettim. Dublajsız izleyemiyordu, gözleri bozuk. Şimdi dublajlı Black Mirror filan izliyor, belki Stranger Things'e geçiş de yapmış olabilir :KK70:

Bunun diziyle ilgisi ne diyen olursa da bildirim geldi ne yapayım.:KK51: Ayarlardan kalkıyormuş sanırım, onu bir kurcalayım ben.

Yahu bana ne bana ne...

BA NA NEEEE...

Izlemiyorum, izlemeyecegim. Kalitesiz seyleri izlememe gibi bir huyum var. Boyle bildirim geldikce de daha cok gicik kapiyorum. Annem izliyordu biraktirdim simdi Stranger Things izliyor ahahhhssdfghjk :KK53:
EVET BENDENDE BA NA NE YA GÖNDERMEYİN İZLEMEYENLERE OF BIKTIM BEN KADIN İZLİYORUM BUGUN :skandal::skandal::KK12:

X