- 15 Şubat 2017
- 1.176
- 3.967
Merhaba Just hakkını verebilmek için reklamları bile izliyorum merak etme...))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Just hakkını verebilmek için reklamları bile izliyorum merak etme...))
Bildirim almak istemiyorsanız ayarlarınızdan düzeltin bence :)
Sen bana yolla canimmmm
AhahahBakın israrla bildirim yollüyörsünüz, diyorum size, bildirim gelince benim tv kendi kendine fişe takılıp, kanal zaplayıp diziyi açıyör. Açtı şu an mesela. Zinyal yollarsınız anlarım da, fişini nasıl takıyor bu tv kendi kendine? İzlemek zorunda mıyım kardeşim?
Kız senin tv ne kadan akılli imiş..ben de ivedilikle yapay zeka sistemine gecmek istiyorum yaa..hatta yorum da yapsin bu tvlerAyarlarımı düzeltmek zorunda mıyım, ayarlarımı o şekil seviyom ben.
Reklamdan sonra haber edin kızlar, unutmuşum bugün olduğunu.
ladyamore kendinehas
Kız senin tv ne kadan akılli imiş..ben de ivedilikle yapay zeka sistemine gecmek istiyorum yaa..hatta yorum da yapsin bu tvler
Ben korkuyorum izlemeyyoooom adı bile ürkütücü
Yahu bana ne bana ne...
BA NA NEEEE...
Izlemiyorum, izlemeyecegim. Kalitesiz seyleri izlememe gibi bir huyum var. Boyle bildirim geldikce de daha cok gicik kapiyorum. Annem izliyordu biraktirdim simdi Stranger Things izliyor ahahhhssdfghjk
EVET BENDENDE BA NA NE YA GÖNDERMEYİN İZLEMEYENLERE OF BIKTIM BEN KADIN İZLİYORUM BUGUNYahu bana ne bana ne...
BA NA NEEEE...
Izlemiyorum, izlemeyecegim. Kalitesiz seyleri izlememe gibi bir huyum var. Boyle bildirim geldikce de daha cok gicik kapiyorum. Annem izliyordu biraktirdim simdi Stranger Things izliyor ahahhhssdfghjk
Yok canım bişi y yok suan reklam var ama bu bölüm çok heyecanlıŞu anki reklamdan önce bi olay oldu mu?Kaçırdım da