• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Bakın israrla bildirim yollüyörsünüz, diyorum size, bildirim gelince benim tv kendi kendine fişe takılıp, kanal zaplayıp diziyi açıyör. Açtı şu an mesela. Zinyal yollarsınız anlarım da, fişini nasıl takıyor bu tv kendi kendine? İzlemek zorunda mıyım kardeşim?
Ahahah

Merve hiç peline sormadı neden sen alıyorsun? Merak ettim okadar en iyi arkadaşız boyle olur mu? Bazen insanin en yakının daki bile düşmanın ya da senin yerini almak ister. Hirs pelin fena halde uçuyor gaza gidiyor fazla gaz iyi değil herzaman

Ayarlarımı düzeltmek zorunda mıyım, ayarlarımı o şekil seviyom ben. :KK70: :p
Reklamdan sonra haber edin kızlar, unutmuşum bugün olduğunu.

ladyamore ladyamore kendinehas kendinehas
Kız senin tv ne kadan akılli imiş..ben de ivedilikle yapay zeka sistemine gecmek istiyorum yaa..hatta yorum da yapsin bu tvler

Yahu bana ne bana ne...

BA NA NEEEE...

Izlemiyorum, izlemeyecegim. Kalitesiz seyleri izlememe gibi bir huyum var. Boyle bildirim geldikce de daha cok gicik kapiyorum. Annem izliyordu biraktirdim simdi Stranger Things izliyor ahahhhssdfghjk :KK53:

Ben de anneme Netflix paketi hediye ettim. Dublajsız izleyemiyordu, gözleri bozuk. Şimdi dublajlı Black Mirror filan izliyor, belki Stranger Things'e geçiş de yapmış olabilir :D

Bunun diziyle ilgisi ne diyen olursa da bildirim geldi ne yapayım.:KK51: Ayarlardan kalkıyormuş sanırım, onu bir kurcalayım ben.

Yahu bana ne bana ne...

BA NA NEEEE...

Izlemiyorum, izlemeyecegim. Kalitesiz seyleri izlememe gibi bir huyum var. Boyle bildirim geldikce de daha cok gicik kapiyorum. Annem izliyordu biraktirdim simdi Stranger Things izliyor ahahhhssdfghjk :KK53:
EVET BENDENDE BA NA NE YA GÖNDERMEYİN İZLEMEYENLERE OF BIKTIM BEN KADIN İZLİYORUM BUGUN :skandal::skandal::KK12:

Back