- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
Evet öyle dedi sonra ay içki işe yaramı acaba dedi nolur bukadar saçma olmasın kızlarımızBütün ergenler burada toplanmış mı dedi, bana mı öyle geldi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet öyle dedi sonra ay içki işe yaramı acaba dedi nolur bukadar saçma olmasın kızlarımızBütün ergenler burada toplanmış mı dedi, bana mı öyle geldi?
Aynen benim de dikkatimi çektiBütün ergenler burada toplanmış mı dedi, bana mı öyle geldi?
ziyaretçiler beni tedirgin ediyor290 ziyaretçi
Evet, o da sanki burası gençleri içkiye yöneltiyor gibi olmuş. Bu hangi diziyse çok saçma.Evet öyle dedi sonra ay içki işe yaramı acaba dedi nolur bukadar saçma olmasın kızlarımız
Bütün ergenler burada toplanmış mı dedi, bana mı öyle geldi?
Evet öyle dedi.Bütün ergenler burada toplanmış mı dedi, bana mı öyle geldi?
Kırgın çiçeklerEvet, o da sanki burası gençleri içkiye yöneltiyor gibi olmuş. Bu hangi diziyse çok saçma.
E yetmiş ama bence bir de dediğin gibi olsaydı burayı yıkarlardıMert Fırat hiç iki baklava yapayım omuzlara abanayım dememiş
Bildiğin kıllı erkek göğsü göbeği
Sesim tavrım yeter dediyse zaar
Aman sanki bizim herifler kaslı baklavalimi
Adam soyunmadigi sürece karizmatik yetiyor bence
Ben de mini bildirim diyet grubuna yapmıştım ama neyse ki geldi rahatladıkBu hafta kk bildirim mesajı atmamış :)
Ufak tefek cinayetler başlıyoooor
aynen öyle size ergen dedi : ))))
1.55. saniyeye dikkat
Bu sayıları nerden görebiliyorsunuz290 ziyaretçi
Konunun aşağısında gözüküyor, ama pro üyeler görebiliyorBu sayıları nerden görebiliyorsunuz
Aaa öylemi gerçekten bilmiyordumKonunun aşağısında gözüküyor, ama pro üyeler görebiliyor
Yokuspokus koooş dizimiz başlıcak
Yok ya olay rahatsiz olmak degil. Mesela tv salonu bolumunde bir suru dizi tv programi vs var. Neden sadece bu diziye bildirim geliyor onu merak ediyoruz sadece. En azindan kendi adima ben merak ediyorum dizinin ayricaligi ne :)bildirim yollamayacağım rahatsız oldu hanımefendiler ...