Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bildirim yollamayacağım rahatsız oldu hanımefendiler ...
Başka bildirimlerde yollanıyor, kimse rahatsızlığını neden dile getirmedi o zaman ..bildirim yollamayacağım rahatsız oldu hanımefendiler ...
Yaa bende bildirim bekliyordum vallabildirim yollamayacağım rahatsız oldu hanımefendiler ...
Bildirim gelince, belli bir zil tonu ötüyorda benim mi haberim yok?bildirim yollamayacağım rahatsız oldu hanımefendiler ...
Ben de buradan yemek yarışması bildirimlerine itiraz etmek istiyorum. Belki benim mutfaktaki başarım sucuklu kaşarlı omletten ibaret, niye bildirim gönderip yaramı deşiyosunuzbildirim yollamayacağım rahatsız oldu hanımefendiler ...
Başka bildirimlerde yollanıyor, kimse rahatsızlığını neden dile getirmedi o zaman ..
bence yollayın .. bildirim sayesinde hatırlayanlar bile oluyor. Geçen haftalarda yazdılar.bakmak zorunda değiller.
Geçen bölümde serhan giderken oya çok tepkisiz kaldı yüzünde şaşkınlık bile yoktu merve çok daha fazla ifade kullandı
ben de ya. zor buldum bildirim olmayinca, çoğunluk bildirim istiyor sanirimE hani bildirim taaa nerelerden geldim bildirim gelince kısadan giriyorum konuya beğenmeyen tıklamasın kardeşim telefon yok illa gireceksin konuya diye rahatsız mı ediyor
Ben istiyorumben de ya. zor buldum bildirim olmayinca, çoğunluk bildirim istiyor sanirim