- 8 Nisan 2017
- 56.967
- 299.894
- 698
Final olsaydı zaten ilk duşunulen ismi maktul yaparlardı ikinci sezon olması için değişti zaten senaryoBence sezon sonunda ki ölümle ilk bölümde ki cinayet aynı değil ikisi farklı cinayet ilk bölüme bakarsanız merve ve pelin renkli giyinmislerdi ve cinayet merve 'nin evinde oluyor oysa ki sezon finalinde oya ya aitti.yani polislerin aradığı cinayet farklı kişi.edip in ölümü değil benim kanitim böyle
Oya satın aldı evet ama ilk bölümdeki ölen kişi düştüğünde merve parti veriyordu ve merve pelin renkli giyinmislerdi benim fikrim bu o ölen kişi daha gösterilmedi ben öyle dusunuyorume sezon finalindeki ev de mervenin eviydi zaten. oya satın aldı sonradan.
İzleyemedim ://Ve nihayet gördük
Katil : Arzu
Maktul : Edip
Ama neden Arzu ? Nasıl bağlayacaklar,Arzu ile ne ilgisi var,çözene aşk olsun
Polise gidicem demis öldürmüş cok komik olmus yahuArzu katil.Ama neden?Nasıl bağlayacaklar acaba?Merakla izliyorum.
Polise gidicem demis öldürmüş cok komik olmus yahu
Tam bakamadim ama erkekler gormemisk kimin yaptığını yeni öğreniyorlar onu izlerken acaba Edip birini mi boğazları diye düşündüm hani arzu da o yüzden yapmıştır diye ama imkansız sanki bu tespitimMeriç Acemi ne yapmaya çalışıyor
Tehdit etti polise giderim diye.Korktum çocukları düşündüm.Öldürdüm dedi.Tam bakamadim ama erkekler gormemisk kimin yaptığını yeni öğreniyorlar onu izlerken acaba Edip birini mi boğazları diye düşündüm hani arzu da o yüzden yapmıştır diye ama imkansız sanki bu tespitim
Oya bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?