Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu ufak minik odamız için yatak olabilen vee ???

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

pakizee

14.07.2012
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
2.055
1.465
373
Kızlar çok düşündüm çok fikir edindim ve oy kararı ile zincirlerimi kırıp ENZA Home dan köşe takımımı aldım hemde 300 TL karla :D indirime girmişken kaçırmadım

$KÖŞE TAKIMI.webp

Acı kahve Rengini seçtim
bakalım şimdi Sıra halı ve aksesuarlarda

Yorumlarınızı bekliyorum iyi yada kötü hertürlü eleştirilere açığım:54::54:

Acı kahve rengi sanırım koyu bir kahve.
Odayı yumuşatmak için krem-mavi-kahve kombini ya da
krem-uçuk pembe-kahve kombinlerinden biri denemeni öneririm.(özellikle mavi)
Yastıkların açık kahve ya da kremse süpper,yoksa renkli yastıklar kullan bence.
Krem, açık kahve, mavi ya da desenli yastıklar hoş durur. Koyu renk mobilya
önermem, oda küçükmüş zaten daha çok boğar.Metalik sehpa, tv sehpası ve
raflar kullanabilirsin. Eğer duvarların beyazsa belki lake mobilyalar da uyumlu olabilir.
Halı krem ya da sütlü kahve olabilir ama bence desensiz olmalı, çok karmaşık desenli
ve renkli olursa odayı iyice küçültebilir.Penceren büyükse ya da fransız balkon gibi
boydansa yerlere kadar mavili kahveli perde kullanabilirsin,eve renk katar. İçindeki
tül çok açık bir renk olmalı, mesela halının renginin çok açık bir tonu. Aksesuarlar da
metalik, mavi ve kahverengi olabilir.:31:

güle güle kullan canım çok güzelmiş.
ne kadara aldın acaba?
1790 dan 1490 a düşmüş nisan ayı için geçerli bir kampanya :54:
Acı kahve rengi sanırım koyu bir kahve.
Odayı yumuşatmak için krem-mavi-kahve kombini ya da
krem-uçuk pembe-kahve kombinlerinden biri denemeni öneririm.(özellikle mavi)
Yastıkların açık kahve ya da kremse süpper,yoksa renkli yastıklar kullan bence.
Krem, açık kahve, mavi ya da desenli yastıklar hoş durur. Koyu renk mobilya
önermem, oda küçükmüş zaten daha çok boğar.Metalik sehpa, tv sehpası ve
raflar kullanabilirsin. Eğer duvarların beyazsa belki lake mobilyalar da uyumlu olabilir.
Halı krem ya da sütlü kahve olabilir ama bence desensiz olmalı, çok karmaşık desenli
ve renkli olursa odayı iyice küçültebilir.Penceren büyükse ya da fransız balkon gibi
boydansa yerlere kadar mavili kahveli perde kullanabilirsin,eve renk katar. İçindeki
tül çok açık bir renk olmalı, mesela halının renginin çok açık bir tonu. Aksesuarlar da
metalik, mavi ve kahverengi olabilir.:31:

teşekkür ederim canım tavsilerini muhakkak göz önünde bulunduracağım:54:

köşe takımlarını bende çok seviyorum çok güzelmiş vesselam zevkli kızsın :16: kahve ile maviyi bende çok yakıştırıyorum güle güle kullan :nazar::nazar::nazar:

Kızlar çok düşündüm çok fikir edindim ve oy kararı ile zincirlerimi kırıp ENZA Home dan köşe takımımı aldım hemde 300 TL karla :D indirime girmişken kaçırmadım

Eki Görüntüle 385854

Acı kahve Rengini seçtim
bakalım şimdi Sıra halı ve aksesuarlarda

Yorumlarınızı bekliyorum iyi yada kötü hertürlü eleştirilere açığım:54::54:

canım valla benim hoşuma gitmedi bu yaa hem o kadar verdiğin paraya yazık olmuş yaa daha ne güzelleri vardır kesin hemde daha ucuza bak dost acı söylermiş
bunu beğenmedimmmm ucuz alsaydın beğenirrdimm :))

bi beğenmeyen benmişim bu arada :)))))
amaa ben şıkırr şıkırr seviorum yaa biraz taşıııı biraz jan janlı kaplaması olsaydı :P

bi beğenmeyen benmişim bu arada :)))))
amaa ben şıkırr şıkırr seviorum yaa biraz taşıııı biraz jan janlı kaplaması olsaydı :P

zevk meselesi diyelim bende seviyorum şıkır şıkır ama herşeyde değil tatlım :))
Aksesuarları şıkır şıkır koyarsak değişik hava olur :54:
teşekkür ederim canım:54:

ACI KAHVE BENİMDE EN SEVDİĞİM VE KAHVENİN EN GÜZEL RENGİDİR DİYEBİLİRİM.GÜLE GÜLE KULLAN HAYIRLI OLSUN ÖNCELİKLE.BU TAKIMI KREM RENGİ HALIYLA ,KREM KAHVE KARIŞIMI OLAN BİR TÜL İLE VE ODAN ÇOK BÜYÜK DEİLSE FON DÜŞÜNÜRSEN BENCE JAPON PERDE İLE İKİ YANI ACI KAHVE OLMAK ŞARTI İLE VE BEMBEYAZ AKSESUARLARLA ÇOOOOK GÜZEL BİR SALON HALİNE GETİREBİLİRSİN.ACI KAHVEYİ EN GÜZEL BEYAZ AÇAR ÇÜNKÜ .FİKİR BİZDEN KARAR VERMEK SENDEN CANIM:kkk:

ACI KAHVE BENİMDE EN SEVDİĞİM VE KAHVENİN EN GÜZEL RENGİDİR DİYEBİLİRİM.GÜLE GÜLE KULLAN HAYIRLI OLSUN ÖNCELİKLE.BU TAKIMI KREM RENGİ HALIYLA ,KREM KAHVE KARIŞIMI OLAN BİR TÜL İLE VE ODAN ÇOK BÜYÜK DEİLSE FON DÜŞÜNÜRSEN BENCE JAPON PERDE İLE İKİ YANI ACI KAHVE OLMAK ŞARTI İLE VE BEMBEYAZ AKSESUARLARLA ÇOOOOK GÜZEL BİR SALON HALİNE GETİREBİLİRSİN.ACI KAHVEYİ EN GÜZEL BEYAZ AÇAR ÇÜNKÜ .FİKİR BİZDEN KARAR VERMEK SENDEN CANIM:kkk:

teşekkür ederim tatlıım :)) evet beyaz kahve uyumunu bende çok seviyorum perdeleri yaptırırken muhakkak göz önünde bulunduracağım tavsiyelerini :54:

Back
X