• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ufak bir sorunum var

evet canm ne yapacgimi bende sasirdim ya arda kaldim valla hemen kusmeler lainmalar felan zaten konuscak durumda degilim anmede git gel iyi old iyor ama inanakia rtik sogudum ya esim konusun ailesi tabi bsiey diyemem sagolun orulmalriniz bekliyorum

Görümcenin yaptığı çok çocukca bir durum ama eşinin bu nedenle seni üzmeside çok saçma
Senin yaptığın ettiğin bir kusur, söylediğin kırıcı bir söz yokki...
İnsanlık hali dalgınlık olabilir ne yani hemen masayı terketmesi mi gerekir, asıl ayıbı kendisi yapmışş..
Valla güzelim ben olsam böyle bir sebepten ötürü bana küsen görümcemin hiçde gönlünü almaya çalışmazdım...
İncir çekirdeğini bile doldurmuycak bişeyden ötürü sana darılıp huzurunu kaçırıyorsa ilerideki herangi bir sorununuzda neler yapar kimbilir...
Oyüzden eviniz üzerinde hakimiyetlik kurmasına sakın izin verme ve tavrını koy..

sagolun cnaim haklisiniz esim zaten kim olursa olsun tepkimi veririmd edi sonucta miafir ve buyugund edi evet dalginligima geldi birazda ama iste gidip gelmek isteyebilir esim oraya ama benim hic niyetim yok cumartesi gunu gittik yuzume bile bakmadi konumadi bile sagolun

ay bu ne yaaa. küstüğü şeye bak mızmız sevimsiz çocuk gibi bir şahsiyetten bahsediyoruz herhalde
ay hiç uğraşamam valla.küsmüşmüş anca küser anca gider.paşa keyfi bilir gamyoncuiremsu zaten çok yüzüne meraklıyım bir de arayyıp özür dileyeceğim :1shok:

pışııık! lülülülülülü

böyle yarım yamalak bir insandan kurtuldum diye sevinirim bee :teytey:

gerçekten incir çekirdeğini doldurmayacak bir sebepten küslük çıkmış.ama ben bunun altında başka bir neden olduğuna inanıyoruminsan bu kadar saçma bir olayı uzun süre uzatamaz.bence bu olay tuzu biberi oldu.içten içe bir hasetlik fesatlık durumu olabilir.yine günahını almayayım tabi.ama bence mutlaka altında başka bir neden var.

size küsmek için bahane bulmuş :1rolleyes:
büyüklüğünüzü gösterin bence..eşinle gidın yanınıza sorunu halledin derim yerimseniben

gerçekten yazıyı okuyana kadar gözlerim kafamdalgalandı hee-tatlicadiarzu-
görümceniz çok saçma bi neden hulup oratya atmış ve bide küsmüş,
ben bunda küsülecek bişey göremedim,
bence oturup yanlış anladığını anlatın,
sizde görmek istemiyorum diyerek onun yaptığı gibi,
incir çekirdeğini doldurmayan sebepden küslük çıkarmayın,
konuşarak tatlıya bağlanacak şeyler bunlar:delphin:

bide ben kendimi alıngan nazlı bilirdim kusura bakmayın ama görümceniz iyice saçmalamış ne var yani siz oturduysanız oda yanınıza otursun çeşit yani...hiç dert etme derim ben umursama bile çocuksa küsmelerinden olay çıkarttığı için utanması gereken o...

Back