• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ufak bir sorunum var

sevdayildizi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2008
144
0
96
39
Hollanda
arkadaslar merhaba ansilsiniz ben iyiyim allah sukur benim ufak bir sorunum var groumcemle ilgili uc haftada bir gidip gelirdik en son bizdelerdi aksam yemegine ve gorumcem rejim yapiyormus fazla yemiyormus masaya oturduk her neyse ve esim saka yapti sen reijim yapmiyormusun niye geldin diye o an bende amsaya oturmustum ama yan tarafa kaymak aklima gelemdi ve ablam kustu yan oda aya gecti cagirdik gelmedi ve esim herkezin icinde niye yer vermedin dedi bende sandim ki kardsine gucendi o lafina nerden bileyim baya sorun aysadik o gun kavga su bu aileler hep duydu benim annemde tabi sonra ablam gil kalkmak istedi eve gitiler esim ben annem konustuk mutfakta su bu hep sorunalr oluyor felan hesabi ben hep ablam ablam diyormusum sorun yapiyormusum guya ama arakdaslar bende hakliyim yani abladi geliyor ablam sunu ye sunu ayp arkasinda dort donuyor kardesim sunus evr sunu yer ben kenidimi untuyorum sanki esimd egilmisim gibi ve oylelikle konu kapandi esimle baristik cumartesi gunu ablam gile gttik cunku anmei birakacaktik bizde kaldi kaynanam tataile geldi ve o gun gittigmizde ablma hic yume bamadi ne biliyim eskisi gibi davranmadi cok sogruktu sanki ben yoktum esim de laf atarsa ablam konustu ve erken kalktik yolda esime dedimki ablani gordunmu dedim hic pas vermedi oda dediki evet banada sunu bunu vermedi dedi ben kucuklugumu yaparim o konumasa konusmasin dedi ben inanki arakdaslar ne gitmek ne gormek istiyorum ama esim tabiki gormek ister ne yapacagimi bilemiyorum cunku benimle pek iyid egil abalm suan esimle allah sukur iyiyiz ama esim mutlaka gormek isteyecek sonucta abalsi ama aben akrsi degilim tabiki gorsun gitsin ama ben gitmek istemiyorum hem utaniyuorum olanlardan hemde dayanamiyorum yorumlarinizi bekliyorums agolunhnnnn

saçma bir nedenden dolayı küsmüş..neymiş,masada yan tarafa kaymamışsın da..görmemişsindir,olabilir yanii.yanlışlık olmuştur...bence bahane

Canım benim, olay ufacık incir çekirdeğini doldurmayacak bir olay. Neymiş yer vermemişsin, yana kaymamışsın. Bence böyle bir olaya bu kadar tepki verdiyse, ya başka bir şeye sıkılmıştır sizin dışınızda, ya da sizin ona karşı farkında olmadığınız bir hatanız vardır. Aslında o yer vermemene değil de başka bir şeye kızmıştır, sinirini de o olaydan çıkarmıştır.

Büyüklük yine sizde kalsın, siz normal davranın. Bir süre sonra o da düzelecektir. Ha baktınız olmuyor, alın karşınıza konuşun. Küçük değilsiniz ki canım, karşılıklı konuşabilecek kadar olgun insanlarsınız a.s.

canim konussakta ayni ben telfon actim esimde acti ozur diledi tamma dedi olur dedi ama bizden soguk davraniyor konusakta aynidir grumcem barisacagini sanmiyorum zaten canim cok sorunumuz oldu esimle aile arasinda hep aile yuzunden tartistik.ben artik innaki yoruldum evet gorumcem kesin baska seye darildi yada akrdesinin lafin abilemiyorum ama innaki cumartesi gunu gittik ben daha gorumek istemiyorum bilmiyorum cunku ne kadar sik grouske o kadar sorn yasiyoruz o gun yuzme bakmadi yani sanki yokm usum gigbib ogukluk durgunluk vardi ben kucuklugumu yaparim ama daha fazlasini istemiyorum ama esim mutlaka gormek isteyecek ya bensiz gitsin ayda bielmiyorum ben ozur dilemem ragmen afetmdiyse benim yapacak bsieyim yok ben kucuklgumu yaptim sagolun

abals gile bize gelmiyecek biliyorum bu olanalrdan sonra az gorusuz dedi bana telfonda kendi bilir ama ben sadece esim gormek isteyecek ona coum araiyorum ama mben iannaki o olanlardan sonra gitmek istemiyorum ben kucuklugumu yaptim buna cozum bulamiyorum esime hayrid esem ben gelmiycem sorun belki ikimizde cikar diye korkuyorum ben gitmesem oda gitmeyecek belki gormedim felan diyecek ama inanaki arakdasla hep srun aysadik aile arasinda evet hataalrim oldu kabule diyorum ama daha fazlasina katlanamiyorum yoruldum neredeys esim beni o gun bikaiyordu ama evet hatam var yer vermedim ama o an dalginlik iste ablamda niye buytuyse gorumcem analmiyorum olabilir diyip otrabilridi bence kardesine gucendi idyorum ben neyse arakdaslar sagolunnnn

yazıyı okucam derken helak oldum kafamçokkarıştı cok karısık yazmıssın
konuya gelince
ortada büyülcek bir olay yok
eşinin üstüne de gitme bence bu konuda
görümcen seninle konussa kaç yazar konusmasa kaç yazar
hiç takma kafana

canım olabilir, sen sakın sivrilme, sonuçta kardeş onlar. iyi olurlar, kötü olurlar ama sonuçta kardeşler. sen arada kaynarsın. kötü olsalar senden bilirler; ama iyi olunca seni görmezler.

sen yine sabret, saygını göster, gerisini onlar bilsin.

küsmek gidip başka odaya oturmak vs.. bunlar çok çocukça şeyler.
sadece sorun çıkarmaya çalışmaktan başka şeyler değil..
eşiniz çok olgun olsa kardeşini karşısına alır sen ne saçma şeylerden sorun yaratıyorsun der ona kızar..
görümce çocuk,eş olgun değil..neresinden tutarsanız tutun elinizde kalan bir konu..

evetc anim kotu olmalarini bende istemem kardsler soncta evet iyi olduklarinda beni bile gormezler ama kotu olunca arada ben kayniyorum annemde dediki ne olursa olsun evde biri oldumu akrdes sin sana kopurur dedi tabiki ben kucklugumu yaprim ama ben gitmek gormek istemiyorum kendinden beni zuaklastirdi esimde gormek isteyecek biliyorum ne yapcam bilmiyorum bu konuda gitme dedem asla tabiki gorsecekelr ama ben sitemiyorum kendim yuz yuze gelmek sitemiyorum sorun burda bunu ne yapcam bilmiyorum ben suan hic birseyd emiyorume sime o gun bir konustuk ordan cikinca arabada sonra bidaha acmadim konuyu allah sukur cok iyiyiz ama iste o konuda careseizim esim gormek isteyecek bu konuda arakdaslar yoeumalrinizi bekliyorums agolun

canım dediğim gibi, sen eşini yine cesaretlendir gitmesi için, konuşması için.
o istemese bile sen de ki ablandır, kardeşindir, büyüklük sende kalsın gidelim konuşalım.
senin içinden gelmemesini çok iyi anlıyorum; gayet de normal, ama böyle sorun devam ederse eşinle senin aran da bozulur.
görümcen kötülük yapmak istiyor belki de, sen iyiliğinle onun kötülüğünü engelle bence,
o da anlar bir yerde senin niyetini yerimseniben

evet persin nerseinde tutarsam tutamyim oyle ama esim iste konusmadi abalsiyla kizdi abla sofraya gel yok gelmiyor ben tokum diyor su bu esimde bana bakti ama ben anlamadim meger yer vermedim diye bakiyormus kalktimc agirdim yok gelmiyor yine ve arada kalan ben oldum ozur diledim tel actim tamma balma dedi simdi yuzmu gormek sitemiyor gorumcem o gun oyleydi gotigimizde kardesine bile farkli davrandi esim bil efarketmis eskieden abalm sunu ye der durudu simdi bisey yapamdi bende arabada konuyu actim aban dediki ben bisey demiyorums ana sende deme dedi ama dayanamadim olana ama arakdaslar onceden sinirimc ok bzouluyordu ablam sunu ye sana sunu vereyims anki bene si degilim ben bisey yapamiyordume sime her telfona csinda esimi ariyordu beni bir kez olsun aramadi bende aramak sitemedim tabiki boyle boyle ben sorun yapinca suclu ben oldum neymis ben alasini sevmiyormsuum su bu alakasi yok ablamin hatasini gormuyorki sonunda olay buyudu boyle oldu sagolun arakdaslar ama bu gormek gitmek konusunda ne yapcam bilemiyorum ben gitmek istemiyorum ben ozuru diledima ma koabule dilmedi yapacak bsieyim yok ben yuva,mi dusunuyorum sagolun

hcr 35 xcnime ism gidiyor gayet de iyid avraniyor ablasina ben kucuklugumu yapim diyor zaten ama abalsi iste konusmuyor eskisi gibi esim abalsina bsieyd emiyor onalrin arasinda sorun yok ama iste o olaydan dolayi abalsi ikimizdende uzak duruyor yine kardesine konusuyor ama esim soz soylerse sorun benimle canim o yzuden gitmek istemiyorum onalr tabiki gorusecek aralarini acmak gibi niyetim yok sagolun

evet persin nerseinde tutarsam tutamyim oyle ama esim iste konusmadi abalsiyla kizdi abla sofraya gel yok gelmiyor ben tokum diyor su bu esimde bana bakti ama ben anlamadim meger yer vermedim diye bakiyormus kalktimc agirdim yok gelmiyor yine ve arada kalan ben oldum ozur diledim tel actim tamma balma dedi simdi yuzmu gormek sitemiyor gorumcem o gun oyleydi gotigimizde kardesine bile farkli davrandi esim bil efarketmis eskieden abalm sunu ye der durudu simdi bisey yapamdi bende arabada konuyu actim aban dediki ben bisey demiyorums ana sende deme dedi ama dayanamadim olana ama arakdaslar onceden sinirimc ok bzouluyordu ablam sunu ye sana sunu vereyims anki bene si degilim ben bisey yapamiyordume sime her telfona csinda esimi ariyordu beni bir kez olsun aramadi bende aramak sitemedim tabiki boyle boyle ben sorun yapinca suclu ben oldum neymis ben alasini sevmiyormsuum su bu alakasi yok ablamin hatasini gormuyorki sonunda olay buyudu boyle oldu sagolun arakdaslar ama bu gormek gitmek konusunda ne yapcam bilemiyorum ben gitmek istemiyorum ben ozuru diledima ma koabule dilmedi yapacak bsieyim yok ben yuva,mi dusunuyorum sagolun

onun yaptığı çocukluğa aynı karşılığı verme,git,gör ama mesafeni koru..
eşinin görüşmesini engelleyemezsin engellersen yine sen kötü olursun..
bu seferde kardeşimle beni görüştürmüyor diye sorun çıkartır..
sende saygı çerçevesinde arada halini hatrını sorarsın anlamazsa kendi sorunu..

sen yine yuvanı düşün bitanem,
sen ne yaparlarsa yapsınlar iyilikle karşılık ver
kötülüklerinin farkına varacaklardır onlar da
belli ki bunun altında başka bir neden var...

Yazınızı çözmek inanın çok büyük bi marifet istiyor. Konuşma dili gibi yazmışsınız. Ayrıca konuşmak zorunda değilsiniz. Fazla üzerine gidipte havalara sokmayın. Bunun içinde canınızı sıkmayın. Paşa gönlü bilir yani. Abla abla diyipte durmayın ayrıca. Bu tarz bi olaya küsen birisi nasıl ablanız oluyormuş ki . Sallayın gitsin.

arkadaşım kelimeleri o kadar karıştırmışsınız ki,
inanın ben olayı anlamakta zorlandım...
lütfen yazarken daha dikkatli olalım ki,
daha kolay anlaşılabilelim...
sevgiler...

size bravo demek istiyorum...
belliki canınızı çok sıkmış,eşinizle bile karşı karşıya gelmişsiniz ama
yinede ablam diye hitap ediyorsunuz...
bravo...

Arkadaşım lütfen noktalama işaretlerini koyarmısın ve de anlaşılır bir şekilde yazki yardımcı olalım, inan anlaşılmıyor.

ayy konusmazsa konusmasin amann
kaymadin diye de kusulur mu ustelik koca koca insanlar
kavga bile çikarmislar
ne eyleyim boyle gorumceyi ya

Back