- Konu Sahibi sevdayildizi
arkadaslar merhaba ansilsiniz ben iyiyim allah sukur benim ufak bir sorunum var groumcemle ilgili uc haftada bir gidip gelirdik en son bizdelerdi aksam yemegine ve gorumcem rejim yapiyormus fazla yemiyormus masaya oturduk her neyse ve esim saka yapti sen reijim yapmiyormusun niye geldin diye o an bende amsaya oturmustum ama yan tarafa kaymak aklima gelemdi ve ablam kustu yan oda aya gecti cagirdik gelmedi ve esim herkezin icinde niye yer vermedin dedi bende sandim ki kardsine gucendi o lafina nerden bileyim baya sorun aysadik o gun kavga su bu aileler hep duydu benim annemde tabi sonra ablam gil kalkmak istedi eve gitiler esim ben annem konustuk mutfakta su bu hep sorunalr oluyor felan hesabi ben hep ablam ablam diyormusum sorun yapiyormusum guya ama arakdaslar bende hakliyim yani abladi geliyor ablam sunu ye sunu ayp arkasinda dort donuyor kardesim sunus evr sunu yer ben kenidimi untuyorum sanki esimd egilmisim gibi ve oylelikle konu kapandi esimle baristik cumartesi gunu ablam gile gttik cunku anmei birakacaktik bizde kaldi kaynanam tataile geldi ve o gun gittigmizde ablma hic yume bamadi ne biliyim eskisi gibi davranmadi cok sogruktu sanki ben yoktum esim de laf atarsa ablam konustu ve erken kalktik yolda esime dedimki ablani gordunmu dedim hic pas vermedi oda dediki evet banada sunu bunu vermedi dedi ben kucuklugumu yaparim o konumasa konusmasin dedi ben inanki arakdaslar ne gitmek ne gormek istiyorum ama esim tabiki gormek ister ne yapacagimi bilemiyorum cunku benimle pek iyid egil abalm suan esimle allah sukur iyiyiz ama esim mutlaka gormek isteyecek sonucta abalsi ama aben akrsi degilim tabiki gorsun gitsin ama ben gitmek istemiyorum hem utaniyuorum olanlardan hemde dayanamiyorum yorumlarinizi bekliyorums agolunhnnnn