whatsapta var ama sosyal hesabım yok
normal fotoğraf iste artı niyetli değil kendiside bana yolluyor aynı seyi benden bekliyor diyor zaten daha yollamıcam sana sadece ben yolluyorum kalıyorum öyle diyor amacı kötü değil ama yollamak istemiyorum
benim instagramım yok facemdede doğru düzgün fotoğrafım yokki bastan sonmustu bana instagramın varmı diye yok diyince istemeye başladı galiba tek bi tane fotoğrafım var oda whatsapta duruyor:)Ya faceden, instagramdan falan ekli ise zaten bu adam senin fotolarına rahatlıkla ulaşır. Çünkü artık her şeyi bu sosyal paylaşım sitelerinden elde edebiliyorlar zaten. Resmini ordanda alır bir sıkıntı olmaz. Benim merak ettiğim ne yapacakmış fotoğrafı yav? Eskiden vesikalık alır saklarlardı. Acaba öyle cüzdanına koyup seni özlediğinde resmine falan mı bakacak
Bence bir sor , seni görmek istiyorum filan derse o işler eskidenmiş bana saçma geliyor okulda görüşüyoruz dersin. Onun sana foto göndermesi zaten senin ona göndermen için yaptığı yol. İlgimi çekmiyor böyle şeyler sen de yollama dersin olur biterhayır hiç sormadım ama o bana yolluyor ya o da benden bekliyor galiba