Merhaba ben 18 yaşında üniversiteye hazırlanan bir genç kızım bunu buraya yazmak istedim çünkü içimde okdr yer etmiş ki yıllardir sürekli düşün düşün anlaticak kimsemde yok buraya yazmak istedim .bir gün teyzemlerle anneme uafak bir şaka yapalım dedik annem normalde şakadan fln anlamaz o gunde yaptığımiz şakaya gülmedi böyle şaka mı olur flan dedi bende sen hiçbirseye gülmuyirsun şakadan anlamıyorsun flan dedim tabi ben ozmn yeni ergenliğe girmiştim 11 12 yaşında flanjm annem dediki bir gün sana anlaticam zamanı gelince flan sonra 1 hafta sonra flan zamanı değildi be anne ... Bana geçmişini anlattı birini çok sevmiş evlenememisler annem ona inat birine evet demiş o da düğüne bir hafta kala nişan atmış anneannem telefonda annemi Iğdır'dan İstanbul'a yeğeninin oğluna vermiş annemden habersiz iki hafta içinde düğün yapmışlar annem 2 sene evli kalıp boşanmış sonra babamla evlenmiş işte yani babam da pek iyi değilmiş önceden ama şimdi iyiler bunları öğrendiğim günden beri anneannemle kin tuttum o kadının gebermesini istemiyorum yatalak kalsın da sürünsün istiyorum annemde annesini okdr seviyor ki hayatını karartmis resmn ama annen uğruna ol dersek ölçek anneannrm çok kibirli biri istiyorku herkez etrafında pervane olsun kizlsri dibinden ayrılmasın hiçbiri evine çocuğuna sahip cikmasin da ona baksın flan işte ben bunları öğrendiğimde 11 yaşındaydım şimdi 18 yaşındayım 7 yıldır bu düşünceler beynimi kemiriyor annem kimle evliydi nasıl bir adamdı annemin babamdan önce başkasıyla bir hatak paylaşması midemi bulandırıyor daha yeni 1 senedir annemle doğru düzgün konuşmaya başladım ondan önce annemin suratına bakınca ağlardım bu sene mezuna kaldim evde annem anneannemj getiddi bize 2 ay kaldı sinirden hasta oldum yemin ederim annemin eski kaynanası anneannemj. Yeğeni oluyor kadın aramış anneannemle konuşuyor bizim evde anneannem birden anneme verdi telefonu annem kadınla konuşunca ben birden sinir krizi geçirdim elim ayagim sinir sistemlerim boşaldı kollarım flan düştü çığlık attığımı hatırlıyorum gerisi yok bayıldım bile bile yine annemle ilgili laf atıyordu ortaya iki ay boyunca annem sesimi cikarmama izin vermiyordu 2 ay kalıp gitcek yaşlı flan diyordu o kadın her laf attığında kalbim küt küt atıyordu velhasıl kelam mezuna kaldim ve ders calisamadjm gelenle gidenle uğraştım hasta oldum şuan bir hastalık var vücudumda ve bilmiyorim kimseyi sevmiyorum kardeşlerinden başka kimseyi görmek istemiyorum hayat çok saçma geliyor sadece okumak istiyorum evlenmek flan istemiyorum akrabalarından nefret ediyorum bilmiyorum ya