Sünnet ufacık bişeyde ağlıyorr

prensiminprensesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2008
124
2
96
36
Kocaeli
kardeşim 8yaşında 2hafta öncede sünnet oldu.bugünlerde en ufak bişeye dahi ağlıyor.niye böyle yaptığını anlamış değiliz ama ben kafama çok takıyorum.arkadaşı laf söylüyo hazmedemeyip ağlıyo yada geçen gün tatildeyken su kalmamış musluktanda içilmiyor hemen ağlamaya başladı bana su alın deme zahmetine bile girmeden.kısacası neden böyle yapıyo ve nasıl halledebiliriz bunu konuşuyoruz neden böyle yapıyosun ağlamadan da anlatabilirsin derdini diyoruz ama başka ne yapabiliriz bilmiyorum bende sizlere bi sorayım dedim:sm_confused:

sünnetten sonrami oldu yoksa hep böylemiydi.benimkide 5 yasinda aglama derdi bizdede var.ilgi beklerlermis.8 yasindaki bir cocuk az degil oturup konusun bir seyi güzelce anlat aglamadan diye.aglayinca degil güzelce konusunca istediginin olacagini.

sünnetten sonra daha çok yapıyo gibi geldi bana.ve sünnet hazırlığı faln o arada herkes istediğini yaptı akrablar falanda o yüzden her istediği hemen olsun istiyo heralde diye düşünüyorum ama neden ağlıyo onu anlamış deilim..

Canım bencede sünnetten sonra duygusal karmaşa yaşıyor olabilir bir süre için duygularını ağlayarak dile getirebilir bence daha çok ilgilenin ve ağlayarak isteyereklerini yaptıramayacağını mutlaka ona belirtin yoksa size hep koz olarak kullanır o yaştada güzel bir durum değil,,,,daha küçükken bile ağlamaları ve bu şekilde isteklerini yaptırmak istemeleri hiç hoş olmuyor,,,,

benim oğlumda sünnet olalı 2 sene oldu .
önceleri acıyo dediğinde çok endişelenirdim
hemen tahlil yaptırırdım.
ama sonra sonra baktımki bu refkles haline dönüştü
hala her banyoda acıyomuş gibi pipisini saklamaya çalışıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…