ud-i hindi kullanarak fsh yı düşürenler

berceste_

Başlangıç:94.7 Güncel 88.1 hedef 79
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2009
10.234
8.399
44
Arkadaşlar bugün bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine ud-i hindi yi aktardan aldım
Çok yararı varmış hatta peygamber efendimizin hadisi varmış
Hormonları düzenliyormuş kullanan var mı acaba
Fsh bu arada 16
Bu ay laporoskopi oldum ve martta tüp yapacaz o zamana kadar düşürmeye çalışacam
Hadi hayırlısı:KK16:

Merhaba canım

İlk defa duydum bu bitkiyi burda okuduktan sonra biraz araştırdım sonuç aşağıda görüldüğü gibi.Allahım herkese şifa versin inşallah.

Kullanıldığı Yerler: Udihindi gözeneklerdeki tıkanıklıkları açar, ağrı ve sızıyı dağıtır, vücuttaki rutubeti alır, mide ve bağırsakları düzene koyar, kuvvetlendirir kalbe ferahlık
verir, dimağa faydalıdır, duyuları kuvvetlendirir, kabızlık yapar, idrarını tutamayan kimseler için faydalıdır. Mideyi ısıtır, cinsi arzuyu tahrik eder, zehirlenmelere karşı faydalıdır, başdönmesini geçirir, yelleri keser, mide sarkmasına ve mide genişlemesine faydalı olur. Felç hastalığına gayet iyi gelir; idrarı artırır, adet kanını çoğaltır.Rasulullah (S.A)
udihindi kullanmaya devam ediniz. Udihindide 7 türlü şifa vardır buyurmuşlardır. Bademcikte udi hindi toz haline getirilir, günde 3 defa 1 çay kaşığı içilir. 2-3 gün devam edilir.Balgamlı akciğer zarı iltihabında (zatülcenpte) udihindi içilir. Zeytinyağıyla karıştırılıp, içilebilir. Udihindi bal şerbeti ile içildiğinde karaciğer ve mide zafiyetine iyi gelir,
karaciğer ve mide üşütmelerinde faydalıdır.Udihindi tatanozda ve yan ağrılarına karşı faydalıdır.Udihindi kaynatılır, suyu içilirse bağırsak kurtlarını öldürür.Ülser ve gastritte
udihindi toz haline getirilir, 3 gr mesteki sakızı, saf zeytinyağı veya susam yağı içinde ısıtılarak eritilip içilir.Ülserde udi hindi toz halinde 3 gr 1 fincan saf zeytinyağı ile sabahları
aç karna 3 gün içilirse ülseri iyileştirir, 3 gün kullanmak yeterlidir. Fazla kullanmamalıdır.Udi hindi soğuk su ile içilirse karaciğer sancısını keser, mide rahatsızlığını ve midenin hararetini giderir, müzmin baş ağrısından kurtarır, kumları döker, erkekliği artırır, titremeyi, sıtmayı, siyatiği ve mafsal ağrılarını giderir. İdrarını tutamayanlar için udi hindi
kaynatılır, suyundan günde defa 1 kaşık içilir.gr toz udi hindi 4 gr toz havlıcanla karıştırılır, 1 fincan ılık su ile içilirse idrar akıntısını keser. Kolitte udihindi toz haline getirilir,
günde 3 defa 1 gr 1 fincan zeytinyağı ile içilir. 3 gün devam edilir.Udihindi kökünün tozu dilcikleri kuvvetlendirir, aşağı sarkan dilcikleri yerine kaldırma ve kurutma hassası vardır.

Haricen: Udihindi toz haline getirilir, Maverd ile ıslatılır da alına sürülürse yarım ve tam baş ağrılarında faydalı olur.Müzmin baş ağrısında udihindi tozu çok az miktarda buruna çekilir. Udihindi tozu bal şerbeti ile karıştırılıp, yüze sürülürse yüzdeki lekeleri ve çilleri giderir. Udihindi koklanır veya kaynatılıp buharı teneffüs edildiğinde baştan balgamı alır ve tıkanıklıkları giderir, nezleyi geçirir.Udihindi ağızda çiğnendiğinde veya kaynatılarak ağız çalkalandığında ağız kokusunu güzelleştirir.Udihindi yakılır, kömürü vücuttaki lekelere sürülürse lekeleri geçirir.Udihindi kaynatılır, suyu bal ile şerbet yapılır. Bununla gargara yapılırsa boğaz şişlikleri, boğmaca, bademcik ve boğaz iltihabında gayet faydalıdır.
Bademcikte udihindi toz haline getirilir, enfiye gibi buruna çekilir, udi hindi kaynatılıp gargara yapılır. Toz halinde boğaza üflenir veya toz su ile veya zeytinyağı ile karıştırılır,
buruna damlatılır.Udi hindi yağı sırt ağrılarında faydalıdır. Ovmak sureti ile kullanılır.

evet bu yazılanların hepsini okudum canım
bir yer daha var udu hindi yazıyorsun darüşşifa.com da hormonları dengelediği yazıyo
ben başladım canım inşallah fsh iyi olur

Sizlerede haber vereyim dedim ben dün akşam başladım kızlar
Yoğurda karıştırdım akşam bir çay kaşıığı da udi hinndi ama sabah
Bala karıştırdım yedim devam edecem bakalımm
Bulunması biraz zor 100 gramı 11 lira
Önemli değil gerçi şifa olsun:KK16:

Kızlar ben hala devam ediyorum her sabah içmeye
Şöyle anlatayım durumu
Benn 29 ocakta laporoskopi oldum udi hindiyi kullandığımdan beri
Daha iyi hissediyorum
Sonuçta peygamber efenddimizin hadisi var :KK16:
İnşallah güzel sonuçlar alırız hormonları dengelemesi iyi olacak
Martta tüp bebek yaptıracam çünkü

kızlar ben hala devam ediyorum her sabah içmeye
şöyle anlatayım durumu
benn 29 ocakta laporoskopi oldum udi hindiyi kullandığımdan beri
daha iyi hissediyorum
sonuçta peygamber efenddimizin hadisi var :KK16:
Inşallah güzel sonuçlar alırız hormonları dengelemesi iyi olacak
martta tüp bebek yaptıracam çünkü

merhaba bende aralık ayında yaptırdığım tahlillerime göre fsh 17,5 idi arı sütü ve bal karışımı kullanmaya 1 ocakta başladım adet düzenim bozulmuştu.ama bu karışıma başladığımdan beri şükürler olsun normale döndü paylaşmak istedim acil şifalar...

merhaba bende aralık ayında yaptırdığım tahlillerime göre fsh 17,5 idi arı sütü ve bal karışımı kullanmaya 1 ocakta başladım adet düzenim bozulmuştu.ama bu karışıma başladığımdan beri şükürler olsun normale döndü paylaşmak istedim acil şifalar...

Teşekkürler cevabın için geçen sene arı sütü bal polen yapmıştım
Bu bitki hakkıında hadis var birde bunu denemek istedim

Biri bana Ud-i hindi nin yumurtalık kistlerini geçirdiğini söyledi? Bununla ilgili bir bilginiz var mı?

Bende kullanmak istiyorum bu bitkiyi acaba fayda görenler varmı fsh düşürmek için

konu çok geride kalmış eski bir konu,,,
konu sahibi arkadaşım faydasını gördünmü acaba son durumu yazarmısın ? berceste_ berceste_

ayrıca fsh dışında bir faydası oldumu
paylaşırsan memnun olurum

konu çok geride kalmış eski bir konu,,,
konu sahibi arkadaşım faydasını gördünmü acaba son durumu yazarmısın ? berceste_ berceste_

ayrıca fsh dışında bir faydası oldumu
paylaşırsan memnun olurum
kullandığğım dönemde faydasını görmütüm canım
ama bendekii sorunlar ileri düzeyde olduğu için farklı tedavi yöntemler deniyorum Allah şifa versin inşallah

Udi hindi mucizevi bir bitki kullanmak lazım hele ki bu pandemi sürecinde koronadan koruyor. hatta korona olanların kullanıp iyileştiği bile var. ! tozu ile terkip hazırlamaktansa yağını alıp kullanmanız daha pratik. Çünkü dozu belli kullanacağınız miktar belli oluyor. Şurup gibi tatlı kaşığı ile içiyorsunuz :) .. tavsiye üzerine bende Şifa Hanım Udi Hindi yağını kullanıyorum. bağışıklığı çok güçlendiriyor!
Bir de bu Şifa hanımın hormon düzenleyen macunu var Deva macunu fsh için onu kullanmanızı tavsiye ederim. Biraz araştırdım çok kullanıcısı var 👍 bakmak isterseniz sitesi .. sifahanimstore.com ..

evet bu yazılanların hepsini okudum canım
bir yer daha var udu hindi yazıyorsun darüşşifa.com da hormonları dengelediği yazıyo
ben başladım canım inşallah fsh iyi olur
canım günaydın eski bir konu inşallah görür ve cevap verirsin bu yağ işe yaradı mı? benimde fsh ve lh yüksekte

canım günaydın eski bir konu inşallah görür ve cevap verirsin bu yağ işe yaradı mı? benimde fsh ve lh yüksekte
O dönem için uyguladığımda ise yaramisti canım FSH kaç peki been tüp bebeğe gitmeden önce uyguladım bayağı düşürmüştü

Fsh düşüklüğüne ne yapmak gerekir? Bilginiz var mı çok aradım ama bulamadım hep yüksekliği var hiç düşüklüğü Yok 😔

X