♧ucuzz♧6 TL!!!♧Kazak♧tunik♧Kışlık♡♡

dilber3

Allahım nazarlardan korusun...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2015
66
8
1
42
34-36 Bedenlerdir...XSIDE LCW XS BEDEN HİÇ kullanilmadi tertemiz ayrica ortada düğmeleri açilip mini ceket olarakta kullanilabilir...fiyati 15 tl SATILDI.....

COLİNS XS ayrica iç kisimdaki kürkü çikarabiliyorsunuz ceket olarakta kullanabilirsiniz yün yakasi da takip çikarabilirsiniz. 2 3 kez kullanildi tertemiz fiyati 25 tl SATILDI COLİNS XS KAPŞONU ÇIKIP takilabiliyor tertemiz çok az kullandim fiyati 25 tlçok kullanişli XSIDE LCW XS ayrica kapşonu ensede bulunan yuvaya yerleşiyor fermuarla kapatiliyor..fiyati 20 tl. SATILDI KOTON Xs hiç kullanmadim fiyati 25 tlMAVİ JEANS XS bu cekette suni deri olduğundan deformeler mevcut bu yüzden fiyati 22,5 tl...isteyene özelden gönderirim açiklarim...XSIDE LCW KABAN XS bunuda cok az kullandim fiyati 22,5 tlCOTON 36 beden ayrica kürkü çikabiliyor. Sadece kullanilan düğmede deforme var fiyati 25 tl...

Son düzenleme:
İlk bastakii ceketi almak istiyorm ama bdenm 38 uyumlumudr 36 38 demssnz kucuk glmesnn

Canim keske olsa hemen yollayayim basta 34 36 yazdim sanirim yanlis gordun xs lcw 34 beden

en baştaki ceketi ben de çok beğendim. 34&36 beden giyiyorum. nerede yaşıyorsunuz?

Olur tabiki ... bebeği uyutuyorum. Birazdan atarim...

Benim icin fark etmez kargo ilede yollarim ama fiyatlarima kargoyu dahil etmedim.

İlktn vazgectm cnm 4 ceket satlmadysa kesn almak istiyorum boyu nu tam rengini ogrene bilrmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…