- 13 Ekim 2014
- 265
- 139
- 48
Bende sizin gibi hep iyi hastane ariyordum nedense gitmedim kendime hamile kaldigimi ogrendigim gun bir hafta belirledim ve o hafta dogurdumB
e
ben de ayri oda dusunmuyorum millet o kadarmerakli ki agir coxuk oldalarina oda yapmayacam dedigim zaman aaa oluyorlar bende acaba yanlis mi yapiyorum sanki cocuklarimi mi onemsemiyorum acaba diye duaunuyorum. 1 1.5 yasdan once dusunmuyorumbayri oda konusunda fikrimi netlestirdigin icin tesekkur ederim.
Sallamaktan kirildi dedigin park yatak mi. Ikisini bir yere yatirsam birbirlerini uyandirmazlar mi. Biri erkek de digeri belli degil daha 14. Haftamizdayiz. Digerini de kiz diye temenni ediyorum. Cinsiyetleri ayri olursa zaten 2 yasina kadar oda yapmayip donra ayri oda yapmayi dusunuyorum. Bir de istanbulda misiniz. Dogum icin hastane oneriniz var mi. Medikal parkin yeni dogan yogun bakim unitesi iyiymis. Allah korusun 26. Haftadan itibaren yasatmak icin destek vs. Var deniliyor. Dr.um tavsiye etti . birde sifa var tabi ama oranin onunden gecmek bile korkutuyor insani cok pahali
Aglayan uyuyani ilk baslarda uyandiriyor tabi ama birbirlerinin seslerinede alismalari gerek uyanan olfumu yataktan alip pusette uyutmaya calisiyorduk park yatak iyi biz uc bebegi saliyorduk dusunun yani bize dayanamadi ama yinede kullaniyoruz memnun kaldim ilk baslarda ayni yatakta uyutun bizbiki taneyi bir bedikte digerini ayri bedikte uyutuyoruz degisimli istanvuldayim ben sen nerdesin hangi semt