Bebek İkinci El ucuzlerime bebek arabasina ihtiyacim var

3kucukask

1 buyuk 3te kucuk askkk
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2014
265
139
48
Oncelikle herkese mrb
Bir bebek beklerken rabbim uc tane nasip etti rabbim olmayan dileyen herkesede evlat nasip etsin
Konu basligimda belirttigim gibi bebek arabasinna ihtiyacim var ikiz arabasida olabilir simdilik yavrularim 4 ayliklar ancak mama ve beze yetisebiliyoruz kullanmadiginiz yada uygun fiyata verebileceginiz arabaniz varsa almak isterim umarim ilgilenecek biri cikar hepinize simdiden tesekkur ederim

AYYY CNM BENIM YA BİR BEKLERKEN 3 OLMUŞ ZOR OLMADIMI KARNINDA TAŞIMASI ALLAH HEPSİNİ ANALI BABALI BÜYÜTSÜNN

Allah saglıkla buyutmeyı nasıp etsın bende 1tane araba var garantılı 1kez kullandım dusunursenız fotografları yollayabılırım

Eklentiler

• image.jpg
    65 KB · Görüntüleme: 68
AYYY CNM BENIM YA BİR BEKLERKEN 3 OLMUŞ ZOR OLMADIMI KARNINDA TAŞIMASI ALLAH HEPSİNİ ANALI BABALI BÜYÜTSÜNN
Cokk zordu sukur gecti ogunler tasinasi zor bakmasi zor herseyi zor
Aminnn canin tesekkur ederim darisi olmayanlara

Bende maclaren ikiz arabasi var isterseniz

Allah yardımcın olsun canım.. Insallah bulursun ıhtıyacın olanı..:)

Sagol canım allah razı olsun..

Allah kolaylık versin.onlarla dışarı çıkması da çok zzordur.geçen bizimkilerin biri arabada.diğerleri büyük,arabayı kapatmadan dolmuşa almak istemediler.allah güç kuvvet versin.

Canim gule gule buyut konunu saptirmak istemem de nasil bakiyorsun yalniz mi. Yardim eden birileri var mi uyku duzrni filan olusturabildin mi. Dogum zamaninda mi oldu. Kusura bakma aklimda milyon tane soru. Benim de ikizlerim yolda ne yapacagimi bilmiyorum

Annemle bakiyoruz uyku duzeni surekli degisiyor yavrularim dogdugundan beri uykuyu sevmiyorlar
36.haftada dogum yaptim kesinlikle stres yapma rahat ol korkma istedigini sor uykucu biri degilsen her sekil bakarsin

Allahim ins. Ben de 36. Haftalari gorurum. Uyku konusunda evet uykum geldiginde hemen uyumak isterim ama az uykuyla da kendime gelirim. Hamile kaldigimdan beri midemden olsa gerek geceleri cok sık uyaniyorum uyuyamiyorum. Allahim en cok istedigim zamaninda dogmalari aileler memlekette tabi doguma gelirler ama ne lazim ne degil ne alinir hic bilmiyorum. Biraz daha yaklassin konu acmayi duaunuyordum. sizin gibi Tecrubeli anneler yardim ederler heralde artik. Saglikla buyutun masallah subhanallah. Yatak ne kullaniyorsunuz benim aklimda park yatak vardi ama iki tane olunca cok buyuk olacak ikisi park yataklarin minileri varmis kullanisli midir sizce. Bir de ilk etapta ayri oda yaptiniz mi

Biz iki besik aldik bir tanesi park yatak digeri hafif besik park yatak sallamaktan bazi yerleri kirildi simdilik idare ediyoruz onla
Ayni odada uyutuyoruz cinsiyetleri ne seninkilerin bence bir tane uygun fiyata park yatak sizi 6 ay fslan goturur sonra bebeklere gore alirsin puset bizde cok ise yaradi

kesinlikle ayri oda tavsiye etmiyorum

B
e
ben de ayri oda dusunmuyorum millet o kadarmerakli ki agir coxuk oldalarina oda yapmayacam dedigim zaman aaa oluyorlar bende acaba yanlis mi yapiyorum sanki cocuklarimi mi onemsemiyorum acaba diye duaunuyorum. 1 1.5 yasdan once dusunmuyorumbayri oda konusunda fikrimi netlestirdigin icin tesekkur ederim.
Sallamaktan kirildi dedigin park yatak mi. Ikisini bir yere yatirsam birbirlerini uyandirmazlar mi. Biri erkek de digeri belli degil daha 14. Haftamizdayiz. Digerini de kiz diye temenni ediyorum. Cinsiyetleri ayri olursa zaten 2 yasina kadar oda yapmayip donra ayri oda yapmayi dusunuyorum. Bir de istanbulda misiniz. Dogum icin hastane oneriniz var mi. Medikal parkin yeni dogan yogun bakim unitesi iyiymis. Allah korusun 26. Haftadan itibaren yasatmak icin destek vs. Var deniliyor. Dr.um tavsiye etti . birde sifa var tabi ama oranin onunden gecmek bile korkutuyor insani cok pahali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…