• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ucuza satıyorum M- L beden

$SAM_4774.JPG $SAM_4772.JPG
5 TL ister elde ister zinciriyle kola takılıp kullanılabilir

ayağın çok etli değilse olur canım olmazsa sonra bana kızma :) bluzu 7,5 dan düştük canım zaten 5e bende hesap açtırcam oraya para yatırcam boşu boşuna :( beşbuçuk tl sanırım

10 tl ye anlaştık mı canım.zaten hepimiz açtıyrz mecburen hesap.başka şeylerde varsa koysana.sende kına sepeti falan var mı

tmm canım anlaştık kına sepetim tepsim istanbulda kaldı ailemin yanında fotoğraf çekemiyorum şuan kına yakılırken başına örtülen kırmızı örtü var

sepet lazım canım tek.başka şeylerde koy.sölediklerimi ayır sen haberleşelim p.tesiye kadar.mickeyli gibi başka tisört olabilir eşofman olabilir var mı.bide babetlerin önünde leke gibi bişi gördüm silinince çıkar mı

sepet lazım canım tek.başka şeylerde koy.sölediklerimi ayır sen haberleşelim p.tesiye kadar.mickeyli gibi başka tisört olabilir eşofman olabilir var mı.bide babetlerin önünde leke gibi bişi gördüm silinince çıkar mı

elimdekileri yüklüyorum ben canım bakarsın sen onları ayırdım babetleri sadece bi kere giydim ayakkabılıkta üst üste ayakkabılarla duruyordu silmeden resim çektim istersen silip tekrar atabilirim resim

Back