- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
- Konu Sahibi derinn_deniz
aynen canım kargo sıkıntı burda o yüzden bi kaç ürün alınca daha iyi oluyor hangi ildesin sen
ben bakayım o zaman diğer ürünlerine de haber veririm canım..bursa dayım ben..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen canım kargo sıkıntı burda o yüzden bi kaç ürün alınca daha iyi oluyor hangi ildesin sen
ben bakayım o zaman diğer ürünlerine de haber veririm canım..bursa dayım ben..
canım benim ayağım 36,5 bu babet bana olur mu ki?
canım benim ayağım 36,5 bu babet bana olur mu ki?
yani 37 ye olur mu kısacası:)olursa ayır bana ama bluz ve ayakkabıyı 10 tl yap lütfennn toplamda kargoda var çünkü.
ayağın çok etli değilse olur canım olmazsa sonra bana kızma :) bluzu 7,5 dan düştük canım zaten 5e bende hesap açtırcam oraya para yatırcam boşu boşuna beşbuçuk tl sanırım
10 tl ye anlaştık mı canım.zaten hepimiz açtıyrz mecburen hesap.başka şeylerde varsa koysana.sende kına sepeti falan var mı
tmm canım anlaştık kına sepetim tepsim istanbulda kaldı ailemin yanında fotoğraf çekemiyorum şuan kına yakılırken başına örtülen kırmızı örtü var
sepet lazım canım tek.başka şeylerde koy.sölediklerimi ayır sen haberleşelim p.tesiye kadar.mickeyli gibi başka tisört olabilir eşofman olabilir var mı.bide babetlerin önünde leke gibi bişi gördüm silinince çıkar mı
elimdekileri yüklüyorum ben canım bakarsın sen onları ayırdım babetleri sadece bi kere giydim ayakkabılıkta üst üste ayakkabılarla duruyordu silmeden resim çektim istersen silip tekrar atabilirim resim
Eki Görüntüle 968743
çektim canım bak sen yine