ucuza satıyorum M- L beden

derinn_deniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2014
186
1
38
34
Balıkesir

önü pullu M-L bedene uygun 7,5 TL

standart 3 TL

Standart 3 TL

Kalın tayt önden şerit geçiyor M-L bedene uygun 7,5 TL

Çakma tiger ayakkabılar 36 numara 1-2 kez giyildi 10 TL

pudra pembesi beyaz askı aparatı da var hiç kullanılmamış 15 TL

L bedene uygun kolları yakası derili gibi 5 TL

LCW marka göğüs altından hafif lastikli petrol mavisi M-L bedene uygun 7,5 TL

40 bedene uygun 7,5 TL

bolero 3 TL

yeşil hırka 7,5 TL

Mango M beden hiç giyilmedi hediye gelmişti 5 TL

canım micky mouse lu tisört son ne olur?

canım bu bana çok büyük olur mu acaba?ben s-m giyiyorum normalde göğüs 80-85..büyük mü dersin takas düşünür msün bi de

canım daha çok M giyiyorsan olur sanırım çünkü bana dar geliyor giyemiyorum hediye gelmişti standart beden aslında 85-90 benimde takas düşünmüyorum cnm biraz nakite ihitiyacım var

canım daha çok M giyiyorsan olur sanırım çünkü bana dar geliyor giyemiyorum hediye gelmişti standart beden aslında 85-90 benimde takas düşünmüyorum cnm biraz nakite ihitiyacım var

bunu alcam canım ama yanınada bişi daha alıyım toplu indirim yaparsın olur mu kargoyu da düşünerek.benimde nakite ihtiyacım var bi iki ürün sattım ondan bişiler alabiliyorum uygun fiyatlı bu ara canım

mango boğazlı kazak satıldı mı acaba?

peki 5 lira demişsin alsam nasıl olacak kargo olayı? ilk defa alıcam da bilmiyorum usülü

bende ilk defa satış yapcam canım istersen pttden hesap açarım kapıda ödeme yaparsın kargo sana ait 6,5 TL diyorlar genelde ücreti için istersen hesap numarası veririm oraya gönderirsin bende normal kargoya veririm başka bi ürün daha beğenirsen daha iyi olur senin için

kargo üründen daha pahalı. tamam canım hangi kargo daha ucuzsa ordan ödeme yaparım ama sanki ptt daha uygun olur :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…