pericikk Guru Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi pericikk #1 Uygun fiyata kıyafetler kaçırmayın kızlar :))
pericikk Guru Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi pericikk #2 Etekler,yelekler,beyaz şort,hello kitty çanta ve mavi bluz 5 tldir.
pericikk Guru Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi pericikk #3 derimod ayakkabı 90 tlye almıştım birkaç kez giyildi sadece. fiyatı 30 tl beyaz ve kırmızı elbise 15 tl. siyah beyaz elbise 5 tl Kapri pantolonlar 7 tl :)
derimod ayakkabı 90 tlye almıştım birkaç kez giyildi sadece. fiyatı 30 tl beyaz ve kırmızı elbise 15 tl. siyah beyaz elbise 5 tl Kapri pantolonlar 7 tl :)
pericikk Guru Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi pericikk #4 günceldir haydi kızlar çoğu eşya 5 tl :)
N nebeli Guru Kayıtlı Üye 28 Temmuz 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi pericikk #6 ceket kaç tl ve ayakkabı kaç numara
pericikk Guru Kayıtlı Üye 28 Temmuz 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi pericikk #7 nebeli .!.: ceket kaç tl ve ayakkabı kaç numara Genişletmek için tıkla... Ceket 5 tl ayakkabı 38 numara :)
nebeli .!.: ceket kaç tl ve ayakkabı kaç numara Genişletmek için tıkla... Ceket 5 tl ayakkabı 38 numara :)
N nebeli Guru Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi pericikk #8 pericikk .!.: Ceket 5 tl ayakkabı 38 numara :) Genişletmek için tıkla... siyah beyaz elbise, ceket ve xside kaprinin bedenlerini de öğrenebilir miyim
pericikk .!.: Ceket 5 tl ayakkabı 38 numara :) Genişletmek için tıkla... siyah beyaz elbise, ceket ve xside kaprinin bedenlerini de öğrenebilir miyim
pericikk Guru Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi pericikk #9 nebeli .!.: siyah beyaz elbise, ceket ve xside kaprinin bedenlerini de öğrenebilir miyim Genişletmek için tıkla... bu elbise 38 beden. Xside kapri 7 tl Ceket 38-40 beden uyumlu
nebeli .!.: siyah beyaz elbise, ceket ve xside kaprinin bedenlerini de öğrenebilir miyim Genişletmek için tıkla... bu elbise 38 beden. Xside kapri 7 tl Ceket 38-40 beden uyumlu
pericikk Guru Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi pericikk #10 pericikk .!.: Eki Görüntüle 1593772 bu elbise 38 beden.Eki Görüntüle 1593774 Xside kapri 7 tl Eki Görüntüle 1593776 Ceket 38-40 beden uyumlu Genişletmek için tıkla... Xside kapri 38 beden :)
pericikk .!.: Eki Görüntüle 1593772 bu elbise 38 beden.Eki Görüntüle 1593774 Xside kapri 7 tl Eki Görüntüle 1593776 Ceket 38-40 beden uyumlu Genişletmek için tıkla... Xside kapri 38 beden :)
pericikk Guru Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi pericikk #12 Xside kapri,siyah beyaz elbise ve ceket N nebeli hanıma satılmıştır.
N nebeli Guru Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi pericikk #13 ürünleri aldım... gerçekten yeni gibiler ceket şuan üzerimde çooook teşekkürler yine yeni alışverişlerde buluşmak dileğiyle...
ürünleri aldım... gerçekten yeni gibiler ceket şuan üzerimde çooook teşekkürler yine yeni alışverişlerde buluşmak dileğiyle...
pericikk Guru Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi pericikk #14 nebeli .!.: ürünleri aldım... gerçekten yeni gibiler ceket şuan üzerimde çooook teşekkürler yine yeni alışverişlerde buluşmak dileğiyle... Genişletmek için tıkla... Güle güle kullanın .Umarım yeniden güzel alışverişlerde buluşuruz :)
nebeli .!.: ürünleri aldım... gerçekten yeni gibiler ceket şuan üzerimde çooook teşekkürler yine yeni alışverişlerde buluşmak dileğiyle... Genişletmek için tıkla... Güle güle kullanın .Umarım yeniden güzel alışverişlerde buluşuruz :)
pericikk Guru Kayıtlı Üye 2 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi pericikk #16 yeşil etek satılmıştır.hayırlı olsun :))