Neden online yüz yüzeden daha mı farklı oluyor? Bütçeniz nekadar belki ona göre bilenler yorum yapar.merhaba bildiğiniz uygun fiyatlı online terapi veren psikolog var mı? fiyatlar çok yüksek ve uzun süre görüşmek için o bütçeleri karşılayamam ve yaşadıklarımı atlatamıyorum, burda konuda açmıştım beni yıllarca aptal yerine koymuş ama hala onu seviyorum içim yanıyor boş kalmamaya çalışsamda içime bir yara açtı yaşadıklarım ve hep orada kalacak gibi
hangş hastane acabaButceniz nedir bilmiyorum ama benim gittigim ozel hastanede yuz yuze 250tlye seans yapiliyor. Onlineda da daha ucuz olacagini dusunmuyorum. Yer istanbul/ anadolu
Memnunsanız banada söyleyebilri misiniz isminiBen online diyetisyenimle A..ut.com’dan tanıştım bütçenize göre fiyat teklifleri geliyor,psikolog için de bi bakın oraya isterseniz.
Lokman hekim istanbul hastanesi (hastane adi yazmak kural disi mi emin olamadim yanlissa ikaz edebilir admin ablalarimiz:)hangş hastane acaba
Tabi ama mesaj atayım isterseniz reklam yapıyor diye ban yemeyim sonraMemnunsanız banada söyleyebilri misiniz ismini
Malesef bulamazsin 200 altına mumkunati yok oyle diyim. Hatta bunun espirisi bile yapıldı bime psikolog geldi 199 tl diye. Oğlanın psikiyatrisi 2 ay önce 500 tl di şimdi 625teşekkür ederim. 200 den daha aşağı fiyatlı yok mu acaba bildğiniz var mı ? bütçem diğerlerine uygun değilki ve sürekli devam etmek gerekiyor devamlı olarak daha fazlasını ödemem mümkün değil her şey çok pahalı artık biliyorum ama bir umut sormak istedim belki vardır diye
Ucuza değil bedavaya yardımcı oluyorum bu hastalıkları yaşayan insanlara.merhaba bildiğiniz uygun fiyatlı online terapi veren psikolog var mı? fiyatlar çok yüksek ve uzun süre görüşmek için o bütçeleri karşılayamam ve yaşadıklarımı atlatamıyorum, burda konuda açmıştım beni yıllarca aptal yerine koymuş ama hala onu seviyorum içim yanıyor boş kalmamaya çalışsamda içime bir yara açtı yaşadıklarım ve hep orada kalacak gibi
Şuan görüştüğüm bir psikolog var Hümeyra hanım önerebilirimBen de online psikolog arıyorum siz bulabildiniz mi? Tek arkadaşım olan kedimi kaybettim. İnsanlara saçma geliyor ama bu durumu atlatamıyorum
Çok teşekkür ederim nasıl ulaşabilirimŞuan görüştüğüm bir psikolog var Hümeyra hanım önerebilirim
Kendisi online görüşme sağlayabiliyor burdan bilgisini aktaramayabilirim ancak özelden link iletirsem ordan ulaşabilirsiniz kendisineÇok teşekkür ederim nasıl ulaşabilirim
Atabilir misiniz rica etsemKendisi online görüşme sağlayabiliyor burdan bilgisini aktaramayabilirim ancak özelden link iletirsem ordan ulaşabilirsiniz kendisine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?