• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ucuza online psikolog ?

lifely

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2019
647
-47
103
31
merhaba bildiğiniz uygun fiyatlı online terapi veren psikolog var mı? fiyatlar çok yüksek ve uzun süre görüşmek için o bütçeleri karşılayamam ve yaşadıklarımı atlatamıyorum, burda konuda açmıştım beni yıllarca aptal yerine koymuş ama hala onu seviyorum içim yanıyor boş kalmamaya çalışsamda içime bir yara açtı yaşadıklarım ve hep orada kalacak gibi

merhaba bildiğiniz uygun fiyatlı online terapi veren psikolog var mı? fiyatlar çok yüksek ve uzun süre görüşmek için o bütçeleri karşılayamam ve yaşadıklarımı atlatamıyorum, burda konuda açmıştım beni yıllarca aptal yerine koymuş ama hala onu seviyorum içim yanıyor boş kalmamaya çalışsamda içime bir yara açtı yaşadıklarım ve hep orada kalacak gibi
Neden online yüz yüzeden daha mı farklı oluyor? Bütçeniz nekadar belki ona göre bilenler yorum yapar.
Sevgiliniz mi ,eşiniz mi size acıyı yaşatan?

Ben online diyetisyenimle A..ut.com’dan tanıştım bütçenize göre fiyat teklifleri geliyor,psikolog için de bi bakın oraya isterseniz.

teşekkür ederim. 200 den daha aşağı fiyatlı yok mu acaba bildğiniz var mı ? bütçem diğerlerine uygun değilki ve sürekli devam etmek gerekiyor devamlı olarak daha fazlasını ödemem mümkün değil her şey çok pahalı artık biliyorum ama bir umut sormak istedim belki vardır diye

IMG_20220922_212535.jpg

teşekkür ederim. 200 den daha aşağı fiyatlı yok mu acaba bildğiniz var mı ? bütçem diğerlerine uygun değilki ve sürekli devam etmek gerekiyor devamlı olarak daha fazlasını ödemem mümkün değil her şey çok pahalı artık biliyorum ama bir umut sormak istedim belki vardır diye
Malesef bulamazsin 200 altına mumkunati yok oyle diyim. Hatta bunun espirisi bile yapıldı bime psikolog geldi 199 tl diye. Oğlanın psikiyatrisi 2 ay önce 500 tl di şimdi 625

Ucuza değil bedavaya yardımcı oluyorum bu hastalıkları yaşayan insanlara.

Bence fiyatına bakmayın 2 000 e gittigimize 1 sene gidersiniz sonuç a olur ama 500, e gittiğiniz işin ehlidir 5 ayda çözüme ulaşır para olarak ayniya gelir ama işin ehli olmayan psikolog vakit kaybı ben gittim hiç fayda girmedim mesela daha pahalı olsun öz olsun diyorum simdi

Ben de online psikolog arıyorum siz bulabildiniz mi? Tek arkadaşım olan kedimi kaybettim. İnsanlara saçma geliyor ama bu durumu atlatamıyorum

Back