• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ucuz ve kullanışlı süt pompası buldum

fxuxsfxuxs

yanılsamalar ülkesi
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2008
2.482
11
116
46
Diğer
ben şu en uyduruk pompalardan kullanıyordum o da fazla sütümü sağmak için kızım tam boşaltamıyor özellikle geceleri, ben de birkaç kere süt ateşi olunca korkumdan fazlasını sağmaya başladım ama şu ilkel pompaların biberon kısmı olmadığı için zorlanıyordum sağ kaba boşalt falan... çok gerekli olmadığı için pahalı birşey de olmak istemedim. eczanede bebedorun biberonlu basit bir pompasını gördüm 21 ytlydi hemen aldım ve acayip memnun kaldım pahalı pompalar gibi sağıyor malzemesi kaliteli ben çok rahat sağdım pahalı birşey almadan bunu bi deneyin bence. benzer modellerde var internette bi araştırın
http://www.e-bebek.com/Products.aspx?SectorID=008&CatID=003

Bende alıcam süt sağma makinesinden çünkü geçen gün bende ateşlendim.aslında elektrikli olanlardan istiyorum onlarda bayaa pahalı.bu manuel olanlarla sağmak zor olmuyormuki?

benim ki de wee'nin göğüs pompası...
http://www.kozmetikmarket.com/pinfo.asp?pid=2350
bununla sağmaya çalışıyorum..sabah sütüm oluyor..çalıştığım için sağmak zorundayım.. oğluma yetmese de 150 cc kadar bırakıyorum..ama maalesef bugün 75 cc sağabildim çünkü geç kalktık bugün..10dk kadar sağdım

Bende alıcam süt sağma makinesinden çünkü geçen gün bende ateşlendim.aslında elektrikli olanlardan istiyorum onlarda bayaa pahalı.bu manuel olanlarla sağmak zor olmuyormuki?

sütün olursa sağması öyle zevkli ki..göğüs uclarından sütlerin incecik fışkırdığını görüyorsun...ve o sütün senin olduğunu düşününce insan çok garip hissediyor kendini..
süt olmadığı zaman damla damla geliyor ve çok zorlanıyorsun..ben nasıl terliyorum 10 cc süt için bile bir bilsenizkafamçokkarıştı

ben Medela Mini Elektrikli ve Pilli pompasını kullanıyorum gayet memnunum. fiyatıda birçok elektrikli pompalara oranla uygun.tavsiye ederim.

ben de bebedorun biberonlu el pompasını almıştım,hiç memnun kalmadım.Medelanın mini elektrikli pompası çok güzel...

Back