Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4.9.24.35.36.37.40.41.47.49.26.30iistiyorum canım 23lira tutuyor kargosu kaç lira tutuyor bide ödemeyi nasıl yapacağımşimdi 20 resim vardır, hangi numara istiyorsun, lütfen yazisi![]()
4.9.24.35.36.37.40.41.47.49.26.30iistiyorum canım 23lira tutuyor kargosu kaç lira tutuyor bide ödemeyi nasıl yapacağımşimdi 20 resim vardır, hangi numara istiyorsun, lütfen yazisi![]()
4.9.24.35.36.37.40.41.47.49.26.30iistiyorum canım 23lira tutuyor kargosu kaç lira tutuyor bide ödemeyi nasıl yapacağım
evet.ödemeyi nasıl yapacağım.kargo kaclira tutar acabano. 4 9 24 26 30 35 36 37 40 41 47 ve 49 Hepsi 23TL canım
evet.ödemeyi nasıl yapacağım.kargo kaclira tutar acaba
banka kartım yok maalesef.ptt kapıda ödeme şeklinde yapamıyor muyuzEft ile odeyebilirsiniz... alici odemeli kargo ile yollarim..
Kargo yaklaşık 7.50 lira tutar
PTT'nin kapıda ödeme seçeneği varken yapabiliyordum ama malesef artık bu hizmet kaldırılmış durumda. Banka kartınız yoksa isterseniz banka hesap numaramla banka gişesinden yollayabilirsiniz.banka kartım yok maalesef.ptt kapıda ödeme şeklinde yapamıyor muyuz
PTT'nin kapıda ödeme seçeneği varken yapabiliyordum ama malesef artık bu hizmet kaldırılmış durumda. Banka kartınız yoksa isterseniz banka hesap numaramla banka gişesinden yollayabilirsiniz.
tamam canım çok teşekkürlerilginiz için çok teşekkür ediyorum.bulundugum yerde epey ugrastiracak bu işlem beni.başka zaman mutlaka alışveriş yapmak isterim sizinle.iyi bayramlar diliyorum
kesinlikle yeni.ürünler bekliyoruzmerhabalar, çok güzel şeyler eklemişsiniz ama sanırım ben geç kaldım...
6-9 ve 9-12 ay kışlık-ara mevsimlik birşeyler varsa elinizde ekler misiniz?
daha çnceki alışverişten çok memnun kalmıştım ben..
Hepsi bular canımkesinlikle yeni.ürünler bekliyoruz
Hepsi satıldı canimTakas düşünüyor musunuz ?
Albümdekiler ?Hepsi satıldı canim