tabikide canim ozur dilerim resimler pek iyi cikmamis aceleyle cektim kremin ismi achromin canim annemin yuzumde cok gunes yani lekeleri vardi hemde cok ve gecirdi bendede 2 3 sivilce lekesi vardi ama artik yok
sadece canim kremi bana bulgaristandan getiirdiler ve orda cok ucuzdu simdi baktimda turkiyede krem baya pahaliymis nedenini anlamis deilim ama soleyle bisey yapabiliriz bulgaristandan istediniz biseyler varsa arkadaslar siparis verebiliriz benim arkadasim alir ve gonderir kimi seyler orda daha ucuz baska isteyen olursa toplasip siparis verebiliriz
canım bu fotoraflardaki ürünlerin çoğunu gördüm bende burdaki yerlerde. madem memnunsun denemeye değer ilk fırsatta alcam bikaç parça bişey. zahmet etmişsin tek tek fotoraf koymuşsun çok teşekkürler
Lise yıllarımdayken kullanırdım abartmıyorum cildimi maffettiler.Cildim ancak 6-7 yıl sonra düzelebildi.Düzelmesi için de ilaç ,peeling,maske,köpük,tonik hepsini bi arada kullanmak zorunda kaldım.
Şimdi makyaj bile yapmıyorum sadece göz kalemi sürüyorum.
Bence siz de almayın ruj,göz kalemi olabilir ama allık,fondoten,pudra çok zararlı oluyor cilde.
canim sole bisey var hangi markadan pudra ve fondoten kulanirsan kulan cildin zatn zarar gorur bu iki urun iyi deil fiyat marka onemli deil ikiside zararli zaten
bide soyle bisey var bu iki urunu kulanan insanlarin yuzu zaten kotu ki kapatmaya calisiyolar aslinda yanlis olan bu temiz yuzlu birisi zaten kulanmaz o yuzden fondoten yerine yuz bakimi yapmak daha iyi
canim sole bisey var hangi markadan pudra ve fondoten kulanirsan kulan cildin zatn zarar gorur bu iki urun iyi deil fiyat marka onemli deil ikiside zararli zaten
bide soyle bisey var bu iki urunu kulanan insanlarin yuzu zaten kotu ki kapatmaya calisiyolar aslinda yanlis olan bu temiz yuzlu birisi zaten kulanmaz o yuzden fondoten yerine yuz bakimi yapmak daha iyi
Canım 1 senedir fondoten ve pudra kullanmıyorum zaten ben.Ama gece dışarı çıkıcağımda cliniquenin pudrasını sürüyorum.Çok ürün denedim yıllardır pudra ve fondoten olarak her fondoten sivilce yapıyor ama cliniquenin pudrası sivilce oluşturmuyor ciltte.
Yine de dediğin gibi fondoten pudra yerine cilt bakımı yapmak çok daha doğru.
sadece canim kremi bana bulgaristandan getiirdiler ve orda cok ucuzdu simdi baktimda turkiyede krem baya pahaliymis nedenini anlamis deilim ama soleyle bisey yapabiliriz bulgaristandan istediniz biseyler varsa arkadaslar siparis verebiliriz benim arkadasim alir ve gonderir kimi seyler orda daha ucuz baska isteyen olursa toplasip siparis verebiliriz
Sivilce yapmayan tek fondeten sıkılaştırıcı pudra markası; Flormar.
Dudakta uzun etkisi olan yaklaşık 6 ile 8 saat kalan ruj markası;Golden Rose
Göz kalemi;Flormar.
Eyeliner;Golden Rose .
En İyi Marka Bunlar Şahsen Ben Bunları Kullanıyorum Tavsiyede Ederim ..
bir milyoncularda satılan ca, xp gibi ucuz ürünlerden denediniz mi hiç? ben kullanmaya cesaret edemedim ama çok çekici görünüyorlar, hem de aşırı ucuzlar. bilmiyorum acaba kullanmaya değer ürünler midir?
Xp ürünleri için önerim, fondötenleri yada pudralarını kesinlikle kullanmayın contur paletleri falan kullanmayın ama , mat ruj ve likit rujlarını dudak kalemlerini far paletlerini kullanabilirsiniz çok güzel ürünler çıkarıyor fiyatına göre kalitesi beklentinin üzerine özellikle smoky far paletleri 15 tl koskocaman ve pigmentasyonu harika