• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÜÇÜZ GEBELİKLE İLGİLİ HERŞEY

YAKAMOZZELIHA

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2016
21
109
3
34
Arkadaşlar üçüz gebeliğimin 7 haftasındayım. beni neler bekliyor bilen gören yaşayan arkadaşlar yardımcı olur musunuz :)

Ayy Allah kolaylık versin bende hamisim 37 haftalık birini zor tasiyom sen ucunu tasiyacan Allah kolaylık versin :-)

Ayy Allah kolaylık versin bende hamisim 37 haftalık birini zor tasiyom sen ucunu tasiyacan Allah kolaylık versin :-)[/QUO
Amiiiiiiiiiiiiiin canım valla korkuyorum inan hem mutluyum hem şoktayım hem tedirginim :D ilk hamileliğim bide neler görecem bilmiyorum. Seninde az kalmış Allah yardım etsin :)

Allah yardımcın olsun bildiğim şeyler.... uzman bir riskli gebelik uzmanı sızı takıp etmelı.... normal bır ınsan gıbı beslenmenıze dıkkat edın şekerden tuzdan undan kaçının...

Zaten bi doktorum var çok memnunum inşallah yüzümü kara çıkarmaz canım karlarprensi karlarprensi :) evet duydum ya tuz şişlik mi yapıyormuş daha çok dikkat etmeliyim. ama herkes sen 4 can taşıyon işte şunu ye bunu ye midem almıyor :hasta:

yıyebıldığın kadar yemeye çalış onemlı olan çok yemen deıl kalıtelı ve saglıklı yemen Allah yardmcın olur elbet umarım bır sorun çıkmaz oldu ki çıktı dıyelım ankara tıp çocuk hast. begum atasay ıyıdır aklında bulunsun ıhtıyacın olmasın inşallah....

yıyebıldığın kadar yemeye çalış onemlı olan çok yemen deıl kalıtelı ve saglıklı yemen Allah yardmcın olur elbet umarım bır sorun çıkmaz oldu ki çıktı dıyelım ankara tıp çocuk hast. begum atasay ıyıdır aklında bulunsun ıhtıyacın olmasın inşallah....

aynen canım bende öyle yapıyorum ekmek yemiyorum mesela bol su içiyorum meyve sebze et vs. vs. :) tamam aklımda bulunsun inşallah bişey olmaz da Allah kimseyi hastanelere düşürmesin

Back