• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üçüz gebelik

seyoo

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
16
Spontane üçüz gebe kaldım tek yumurta tek kese dr bir tanesini yada iki tanesini sonlandıralım dedi sağlıklı bir gebelik ve doğum için ama ben istemiyorum bir yandan da korkuyorum ya hepsini kaybedersem diye benimle aynı durumu yaşayan var mı beni bilgilendirecek

Başka çocuğunuz var mı bunlar ilk mi?
Kıymayın bence Allahın can verdiğine sağlık sorunu vs olursa bilemem tabi ama

Başka çocuğunuz var mı bunlar ilk mi?
Kıymayın bence Allahın can verdiğine sağlık sorunu vs olursa bilemem tabi ama
18 aylık oğlum var bende öyle düşünüyorum tek kese de olması riskliymiş Rabbim ayırmamış ben ayıramam benimle aynı durumu yaşamış birisi olsa içimi rahatlatsa diye açtım bu konuyu

18 aylık oğlum var bende öyle düşünüyorum tek kese de olması riskliymiş Rabbim ayırmamış ben ayıramam benimle aynı durumu yaşamış birisi olsa içimi rahatlatsa diye açtım bu konuyu
Bugün Instagramda gördüm biri kalbi durduğu için almışlardı ikiz olarak sagliklk dogmslardi

Bu çok ilginç ilk kez duydum. 3 tane bebek var tek kese de ve 1 tanesini isteğe bağlı veya sağlık sebebi ile alabiliyorlar mış öylemi? Size riski falan da yok ama alınmaz ise riskli.

Yüksek tansiyon ve şeker yükselmesi erken doğum aşırı kanama vs öyle şeyler söyledi dr
Doğru söylemiş ikiz gebeliklerde bile erken doğum ve ölümle sonuclanabiliyor Allah yardımcınız olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerınızı

İki arkadaşım üçüze hamile kaldı. Birisi kendiliğinden ikiye düştü. İki oğlu oldu 37 de doğdular.
İkincisinin bir oğlu vardı anaokuluna giden. Üçüze kaldı ve sonlandırmadı üç oğlu daha oldu. Hepsi birbirinin aynısı tek yumurta olmalılar. Tabi zorlu süreçleri oldu. Küvez ve maddi manevi ama şimdi büyüdüler onlarda.

Tek kese ise nasıl sonlandıracaklarmış ki. Diğerlerine de zarar verir

İki arkadaşım üçüze hamile kaldı. Birisi kendiliğinden ikiye düştü. İki oğlu oldu 37 de doğdular.
İkincisinin bir oğlu vardı anaokuluna giden. Üçüze kaldı ve sonlandırmadı üç oğlu daha oldu. Hepsi birbirinin aynısı tek yumurta olmalılar. Tabi zorlu süreçleri oldu. Küvez ve maddi manevi ama şimdi büyüdüler onlarda.
Ne güzel Rabbim vermiş Rabbim almış sağlıkla kucağıma almayı bende çok istiyorum ama çok zorlanıyorum kanamam çok fazla su gelir gibi kanamam oldu hastanede müdahale ettiler ama hala durmadı yaşadığım şehir küçük bi şehir İstanbul’a gideceğim ama kanamam olduğu için sıkıntı oluyor. Hem bedenen hem psikolojik olarak çok yıprandım

Üç yarı plesenta olsa bu kadar sıkıntı değilmiş ama tek plesenta olduğu için ve aralarında çok ince bi zar varmış bellli belirsiz bu yüzden yüksek riskliymiş

Back
X