Üçüz bebek bekleyenler

Üçüzlerinizin cinsiyeti

• 3 kız

OY: 0 0,0%
  • 3 erkek

• 2 erkek 1kız

OY: 2 33,3%
  • 2 kız 1erkek

• Henüz Bilmiyorum

OY: 4 66,7%

• Ankete Katılan
    6
  • Anket Kapalı .
Böyle birşey arıyordum, benimde iki oğlum var 7 haftalık üçüzlere hamileyim ilk başta ikizdi şu an üçüz oldu. İkisi tek kesenin içinde biri farklı kesede, doktor tek yumurta ikizlerini sonlandırmayı önerdi riskli dedi napcam bilmiyorum. Kanamam var yatıyorum. Sende böyle bir durum oldu mu?
Merhaba bende de durum iki kese üç bebek ☺️ naptınız acaba durum nedir? dr'um banada riskli dedi. Ne yapacağız bilmiyoruz 🤷

Merhaba bende de durum iki kese üç bebek ☺️ naptınız acaba durum nedir? dr'um banada riskli dedi. Ne yapacağız bilmiyoruz 🤷
Merhaba durumunuz nedir acba. Umarim siz de bebeklerde iyidir. Bende 3uz gebeik oldugunu ogrendim bugun sevinc degil kocaman bir korku kapladi icimi

Merhaba durumunuz nedir acba. Umarim siz de bebeklerde iyidir. Bende 3uz gebeik oldugunu ogrendim bugun sevinc degil kocaman bir korku kapladi icimi
Merhaba durumumuz şuan için iyi çok şükür. Bizde aynı durumu yaşadık. Çok sevinçli olacağımız yerde büyük bi düşünce kaplamıştı ama o durumları atlattık çok şükür yani üçüz bebeklerle yola devam etmeye karar verdik. Rabbim yardımcımız olsun hepimizin 🌺

Merhaba,bende şuan 3üzlere hamileyim.6.haftada tek kese vardı 8.haftada kalp atışı için gittiğimizde ikiz olduğunu öğrendik.11.haftada ise üçüz olduğunu ve riskli olduğunu söyledi doktorum.Çok yüksek kiloda hamile kaldım.Çok fazla büyümeden bi tercih yapmamı ya 1 tanesini ya 2 tanesini sonlandırmak gerektiğini söyledi.Kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim.Haftaya detaylı ultrasona gireceğim.

X